Подобрете здравето и имунитета си с ефективна тренировка вкъщи

19.03.2020 / 12:09 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Промоция ви очаква от фирма „Атама“ - лидер в предлагането на фитнес и уелнес оборудване.

 

Подобрете здравето и имунитета си с ефективна тренировка вкъщи

 

Подобрете здравето и имунитета си с ефективна тренировка вкъщиMYRUN

 

Превърнете бягането си в уелнес преживяване, докато подобрявате своята форма и здраве. Тренирайте, без да събудите своя партньор или деца - дори при скорост от около 20 км/ч пътеката е напълно безшумна и може да се наслаждавате на комфортна и ефективна тренировка.

 

Имате опцията да свържете Spotify и да слушате любимия си плейлист, докато MyRun App подбира идеалната музика за текущия ви ритъм на бягане.

 

С MyRun на Technogym постигате желаните резултати бързо и ефективно. Създадена да пасне на вашите предпочитания, тя е незаменимият партньор във всяко ваше бягане.

 

Вижте повече на www.myrun.atama.bg.

 

Подобрете здравето и имунитета си с ефективна тренировка вкъщиВIКЕ FORMA

 

Усещане за истинско каране:

 

Eргономична и регулируема седалка, ръкохватки за три различни позиции на ръцете, безшумно и стабилно - всичко за една перфектна тренировка.

 

Реалистично усещане:

 

Намаленото разстояние между двата педала води до усещането за каране на велосипед.

 

Ефективност и комфорт:

 

Вike Forma на Technogym разполага с подложки за лактите от устойчив материал за удобство при каране в изправено положение.

 

Вижте повече на www.forma.atama.bg.


 

Подобрете здравето и имунитета си с ефективна тренировка вкъщиSKILLROW

 

Единственият по рода си гребен тренажор за високоефективна кардио и силова тренировка на цялото тяло.

 

Иновативните технологии MULTIDRIVE, AQUAFEEL и RACES осигуряват цялостно натоварване на тялото, реалистично усещане за гребане във вода и участие във виртуални групови състезания чрез приложението SKILLROW.

 

Тренажорът на Technogym предлага нива на съпротивление 10+3, сензорен дисплей 7" с подсветка и поставка за смартфон, автономно захранване с акумулаторна батерия, Bluetooth Smart и ANT+.

 

Вижте повече на www.atama.bg/technogym-skillrow.

 

Подобрете здравето и имунитета си с ефективна тренировка вкъщиUNICA

 

Това е вашият идеален партньор в тренировките, защото ви позволява да изпълнявате над 25 различни упражнения, включващи клекове, разтваряния, различни видове преси и други.

 

Дизайнът, позволяващ лесен старт на тренировка, ви дава възможност да тренирате всяка една мускулна група, за да увеличите своята мускулна маса или просто да тонизирате мускулите си.

 

 

 

Вижте повече на www.atama.bg/technogym-unica.

 

 

Подобрете здравето и имунитета си с ефективна тренировка вкъщиТАNITA ВС-543

 

Сегментният анализатор на тялото предлага 10 различни измервания за бърз и детайлен резултат и детска здравословна телесна мазнина. Той е със стъклен дизайн с патентовани прозрачни електроди и разполага с до 4 запаметени профила и режим за гости.

 

ТАNITA ВС-543 е с точност до 100 г и капацитет 150 кг. Анализаторът показва: телесни мазнини, общ процент вода, индикатор на висцералната мазнина, костна маса, метаболитна възраст, мускулна маса, костна минерална маса, рейтинг на физиката, режим „Атлет".

 

Подобрете здравето и имунитета си с ефективна тренировка вкъщиТАNITA ВС-545N

 

Сегментният анализатор на тялото прави 10 различни измервания, като времето за измерване е само 15 секунди. Той е с модерен дизайн с удобни прибиращи се електроди за ръцете, висока резолюция на дисплея, включваща лесно разбираеми графики от измерванията.

 

Сегментният анализатор има автоматично разпознаване - стъпвате и измерването започва без натискане на бутони. Предлага индекс на телесна маса и висцерална мастна тъкан със стъпка 0.5.

 

ТАNITA ВС-545N отчита тегло до 150 кг и: телесна мазнина в %, обща телесна вода в %, мускулна маса, физически рейтинг, костна маса, основна метаболитна възраст, индекс на телесна маса, висцерална мастна тъкан, 5-сегментно отчитане на мазнините и 5-сегментно отчитане на мускулите.

 

Уредите са налични, като в цената е включена доставка и монтаж.

 

„Атама" - официален представител на „Техноджим" за България

тел: 02/ 971 58 10, 0884 16 96 27

www.atama.bg


 

   още от Новини