Roca подарява 10% отстъпка за 10 години Експо Баня София

23.06.2017 / 11:04 - citybuildhome.bg
  свежо  

До 10 август всеки посетител на изложбената зала ще получи отстъпка за купуване на продукт на фирмата в избрани магазини.

 

Тази година лидерът в обзавеждането за баня Roca навърши 100 години. Компанията работи в България от 1999 година и има една от най-модерните фабрики за санитарен порцелан в Европа. Фабриката се намира в Каспичан, а продукцията й е позната в цяла Европа и някои страни от Близкия изток.

 

През юни компанията отбелязва 10 години от създаването на изложбената зала на Roca в България, наречена Експо Баня София. Тя е една от седемте изложбени зали Roca, разположени в различни градове по света. Компанията има и пет големи галерии Roca (в Барселона, Мадрид, Лондон, Лисабон и Шанхай). Изложбените зали и галерии представят в експозиции най-новите тенденции и продукти на компанията. Те са място за срещи с дизайна и културата. Там се случват различни събития като изложби, конференции, представяния, бизнес срещи, кръгли маси и дори концерти и театрални представления.

 

Roca подарява 10% отстъпка за 10 години Експо Баня София

 

В Експо Баня София може да видите най-новите колекции с обзавеждане за банята, създадени от именити световни дизайнери специално за Roca, но също и да откриете практични и красиви продукти (умивалници, тоалетни, смесителни батерии, мебели и други), които са по джоба на всеки и с помощта на които може да обзаведете от А до Я, функционално и със стил, дори и най-малката баня.

 

Новите предложения на Roca за 2017, част от експозицията на Експо Баня София, включват „умни" тоалетнисмесителни батерии и душ-колони, които пестят вода и енергия благодарение на иновативни технологии, елегантната колекция Inspira от супертънък порцелан по технология Fineceramic на Roca Group, която представлява нов подход към индивидуализария дизайн на пространството в банята.

 

Roca подарява 10% отстъпка за 10 години Експо Баня София

 

По повод десетата годишнина на Експо Баня София Roca подарява на посетителите на изложбената зала 10% отстъпка от покупката на продукти Roca. За да получат отстъпката за желаните продукти, клиентите трябва да посетят Експо Баня София до 10 август и да направят покупка до 10 септември в един от посочените в юбилейния списък Roca магазини на партньори на марката. Списъкът е наличен в изложбената зала на Roca на бул. "Мария Луиза" 16 в София и е публикуван на интернет страницата на компанията www.bg.roca.com.

 

Roca подарява 10% отстъпка за 10 години Експо Баня София

 

Българската изложбената зала на Roca - Експо Баня София, е част от световната верига изложбени центрове Roca, вдъхновени от една и съща идея - за приемственост и развитие, за традиция и иновация. През последните години Експо Баня София се утвърди като едно от предпочитаните алтернативни културни пространства в столицата. Това е некомерсиално пространство, в което е организирана постоянна експозиция от изделия за банята, създадени от именити световни дизайнери и студиа, с които работи компанията Roca.

 

От своето откриване през 2007 г. изложбената зала на бул. "Мария Луиза" 16 се превърна в място за интересни и разнообразни срещи с родната и световна култура и изкуство. Залата е домакин на редица културни събития, изложби графика и живопис, фотоизложби, семинари, форуми за архитектура и дизайн, концерти, театрални представления, както и сцена за новаторски проекти. За утвърждаване на изложбената зала като алтернативно културно пространство в столицата, БХРА отличи Експо Баня София с традиционната си награда за 2011 г.

 

Информация за събитията в изложбената зала Roca е публикувана на интернет страницата на Рока България и на страницата на Експо Баня София във фейсбук.


Roca е компания за дизайн, производство и търговия на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Създадена е през 1917 г., когато семейство Roca започва строеж на първата фабрика в Гава (Барселона). На стотната си годишнина компанията има над 22,600 служители, 78 производствени предприятия и оперира в над 170 държави на пет континента.


 

   още от Новини
   още от Баня