Ако планирате ремонт - ето едно подходящо решение за вас

07.12.2017 / 13:40 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Само сега може да се възползвате от специална промоция - при закупуване на 25 кг лепило Теразид Standart получавате 20% гратис.

 

Ако планирате ремонт - ето едно подходящо решение за васПланирате ремонт? Искате да залепите здраво фаянс или теракота на закрито или открито? С правилното лепило за плочки дори и на внуците ви няма да им се налага да лепят наново.

 

Теразид Standart представлява сух продукт за приготвяне на лепилен разтвор, подходящ за полагане на фаянс, гранитогрес, теракота, мрамор и други керамични и каменни облицовки. Нанася се лесно и не се разлива, което го прави подходящ за лепене на леки и средно тежки плочки на вертикална повърхност, без опасност от свличане.

 

Лепилото Теразид Standart показва отлични показатели при различни температурни условия и влажност върху всякакъв вид основа. Той съдържа монофибри, които при армировка придават допълнителна яркост на крайния продукт.

 

Предимствата на Теразид Standart го правят незаменим помощник в:

 

  • полагането на керамични и каменни плочи в отопляеми и неотопляеми вътрешни помещения
  • полагане на керамични и каменни плочи за външни части на сгради (балкони; тераси; веранди)
  • полагане на керамични плочи в трайно или постоянно мокри помещения
  • полагане на каменни облицовки за външни стени

 

Ако планирате ремонт - ето едно подходящо решение за вас

 

Лепилото Теразид Standart е удобно и лесно за употреба. Към 100 части суха смес се добавят 27 части вода. Времето му за „узряване" е само от 5 до 7 минути, а времето за работа - цели 4-5 часа.

 

Използвайте лепило Теразид Standart независимо от времето навън. То няма да ви предаде и на студено (5ºС) и на горещо (35ºС). Разполагате с цели 40 минути време за корекции.

 

Ако планирате ремонт - ето едно подходящо решение за вас

 

Само сега можете да се възползвате от специалната промоция - при закупуване на 25 кг Теразид Standart получавате 20% гратис.

 

Ако планирате ремонт - ето едно подходящо решение за вас

 

Повече информация за продукта може да видите тук.


 

   още от Новини