Персонализирана баня към спалнята

30.07.2020 / 14:22 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

От Roca ви предлагат смарт мебели, огледала с осветление и душ-глави за вашето място за релакс.

 

Спалнята е вашето малко убежище, а интегрираната и достъпна през нея баня е допълнително място за уединение. От Roca ви предлагат да я персонализирате с мебели, свързани с телефона, и с ободряващи решения за душа и смарт огледала.

 

Персонализирана баня към спалнята

 

Смарт мебели за баня за вашето удобство и добро настроение

 

Мебелите Stratum предлагат не само допълнителен контакт и изтънчено интериорно осветление, а и Bluetooth колони, които може да свържете към смартфона си. Така може да се бръснете или да сушите косата си, докато слушате любимите си песни, както и бързо да намирате всичко, от което се нуждаете - благодарение на практичната система за съхранение, включваща чекмеджета с плавно самозатваряне в различни размери (дори и едно скрито за вашите ценности).

 

Персонализирана баня към спалнята

 

Огледало с LED осветление за различни ситуации 

 

Тъй като често споделяме банята с партньора си и на всеки е необходима различна осветеност, вариантът е огледалото за баня Prisma, което не само позволява да нагласите интензитета на светлината, но разполага и с противозамъгляваща плака.

 

Персонализирана баня към спалнята

 

Душ-глава с усещане за дъжд 

 

Идеални да подслонят мислите и тревогите ви, душ-главите Raindream с кръгъл или квадратен дизайн в различни размери са създадени за вашата релаксация. Застанете под потока на водата с включена „дъждовна" функция и ще се уверите как различната форма на водата може да ви донесе комфорт и спокойствие.

 

Персонализирана баня към спалнята


 

   още от Новини
   още от Баня