Печатът в интериора и архитектурата

11.09.2017 / 11:21 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Богатата и интересна програма на събитието е предназначена за интериорни дизайнери, архитекти и рекламни изпълнители.

 

Печатът в интериора и архитектурата

 

Участниците ще могат лично да се запознаят с доказали се имена в бранша, да научат повече за най-новите технологии в директния печат върху мебели и най-различни повърхности, както и с брандирането с фолио, предлагащо изгодни и креативни решения за декорация, ремонт и обновяване.

 

Ще можете лично да получите информация по темата от представители на рекламни производители, които изпълняват едни от най-престижните обекти във Франция, Белгия и Италия, и да видите реални завършени проекти за едни от най-големите компании и модни брандове.

 

Две от най-успелите български архитектурни студиа, поддържащи профили в платформата - Cache Atelier, с номинация за "Дизайнер на годината", и FIMERA DESIGN STUDIO, спечелили отличието "Професионален профил в dibla.com" в DDA | Dibla Design Awards през 2016, ще ви разкажат за свои успешни проекти, в които са използвали печатни технологии и материали. А „виновникът“ за съществуването на платформата Дибла такава, каквато я познавате днес - нейният създател Генчо Гоев, ще ви разкрие какви са перспективите от сплотяването на печата с интериора и архитектурата.

 

Подробности - тук.


 

   още от Новини