Открива се изложбата "БЪЛГАРСКИ ДИЗАЙН 2017"

04.05.2017 / 11:10 - citybuildhome.bg
  свежо  

Организатор е Съюзът на българските художници.

 

Днес от 18.00 часа в сградата на СБХ, ул. "Шипка" 6, ет 2 с кратък анонс ще бъдат отворени вратите за разглеждане на изложбата на секция ДИЗАЙН. Събитието ще продължи с откриване на СТУДЕНТСКА изложба, която може да разгледате на етаж 3, където са разположени работи на студенти, изучаващи дизайнерски специалности в НХА, ЛТУ, ТУ и НБУ.

 

На 10 май от 18:00 часа в сградата на СБХ, ул. "Шипка" 6 експозицията на секции ДИЗАЙН и РЕКЛАМЕН ДИЗАЙН ще бъде разположена на 1 и 2 етаж и може да я посетите до 25 май.

 

Открива се изложбата БЪЛГАРСКИ ДИЗАЙН 2017Дизайнът има ключово значение и оказва влияние върху всяка част от живота ни. Столът, на който седите, чашата, от която пиете, инструментите, работната среда в офиса и интериора у дома, логото на вашата компания, брошурите, витрините и щандовете, с които рекламирате бизнеса си - всичко е продукт на дизайна. "БЪЛГАРСКИ ДИЗАЙН 2017" цели да представи картина на развитието на дизайна в България като съществен показател за статуса на индустрията и бизнеса през 2017 г. 

 

Изложбата на секция ДИЗАЙН е форум, в който ще си подадат ръка браншови организации, асоциации и свободни проектанти, за да представят достиженията си в сферите на: индустриален дизайн, интериорен дизайн, моден дизайн, текстилен дизайн, дизайн на силикатни форми, продуктов дизайн, комуникативен дизайн, концептуален дизайн и др. Темите, с които участниците представят своите експонати, са две: „Концептуален дизайн" и „Дизайнът в бизнеса и бизнесът - дизайн".

 

Рекламният дизайн, като най-синтезирано изкуство в сферата на пластичните изкуства, обединява допирните точки на пространственият и графичен дизайн, рекламата, архитектурата, мултимедийните изкуства, съвременните технологии и материали. В експозицията на секция РЕКЛАМЕН ДИЗАЙН ще видите проекти и реализации на утвърдени автори с широк диапазон на професионална изява - рекламни щандове, търговско - рекламни пространства, визуални комуникации, музейни експозиции, интериорен и екстериорен дизайн, корпоративен стил, рекламни материали, комерсиална графика, печатни реклами, уебдизайн.

 

Събитието във Фейсбук


 

   още от Новини
   още от Арт