Още международни награди за българското студио IDEA

25.11.2019 / 12:56 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Mr. Pizza Original и Bachelor Pad Private Residence са сред победителите в престижните German Design Awards 2020.

 

"Международно жури от експерти оцени високо уникалността, красотата и функционалността на два от любимите ни проекти и за нас това е наистина огромна чест. Вече не броим наградите, но усещането, че създаваме вдъхновяващи, витални и магични пространства, остава!", казват от студиото.

 

Bachelor Pad Private Residence - луксозната естетика е създадена чрез сурова геометрия в комбинация с нежни овални форми. Морското синьо се откроява на земните топли тонове, създавайки фокусна точка за елегантните места за сядане в дневната зона. Вградената мраморна кухня и трапезарната маса за осем души с персонално осветление завършва елегантността на цялото пространство. Според журито фината геометрия, подчертана от осветлението, създава вълнуващи контрасти и интересни привличащи вниманието елементи, придавайки елегантна атмосфера на изискания интериор с изящни материали и луксозни мебели.

 

Още международни награди за българското студио IDEA

Вижте повече тук и тук.

 

Mr. Pizza Original - концепцията за лукс се пренася в магическа гора, обърната с главата надолу, създавайки усещане за митично пространство. Поетичното осветление следва формата на обърнатите градини и дървета, подчертавайки усещането за мистериозност.  Според журито пищните растения, висящи с главата надолу от тавана, предизвикват раздразнение за миг, преди да отстъпят място на очарованието. В проекта има специален подход към дизайна, който с внимание към детайлите и съчетан с модерните мебели, създава страхотна атмосфера и придава на ресторанта безпогрешна идентичност.

 

Още международни награди за българското студио IDEA

Вижте повече тук и тук.

 

Двата проекта бяха отличени и в А' DESIGN AWARD - най-мащабният международен конкурс за дизайн, концепции и продукти, а Bachelor Pad - и от International Property Awards в категорията Residential Interior - Apartment.


 

   още от Новини
   още от Любопитно
   още от Интериорни проекти