Още горещи предложения за банята от Roca през юли и август

17.07.2015 / 14:13 - citybuildhome.bg
  свежо  

От 15 юли нови продукти от каталога на компанията са на специални промоционални цени и с изгодни пакетни оферти.

 

Лидерът в обзавеждането за баня Roca продължава да радва българските потребители с изгодни предложения до края на лятото. Компанията с почти 100 години история и с една от най-модерните за Европа фабрики за санитарен порцелан у нас, има нови промоционални пакети, валидни от 15 юли до 15 август 2015 г. Новите предложения отново дават избор за пълно обзавеждане на банята с икономичен бюджет, при гарантирано качество според световните стандарти.

 

Още горещи предложения за банята от Roca през юли и август

 

Приятна изненада е специалната лятна оферта 3 в 1 на новата серия смесители Coral на Roca.

 

На пакетна цена от 229 лв. с ДДС потребителите получават комплект смесител за умивалник с изпразнител, смесител за вана/душ, душ комплект с тръбно окачване 745 мм, душ слушалка с една функция и шлаух 1,70 м. Целият комплект е в удобна компактна опаковка.

 

Смесителите от новата колекция Coral са с традиционната за Roca 5 години гаранция и функции:

 

- SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура

- EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините

 

В крак със съвременните тенденции за изчистен минималистичен дизайн е промоцията Victoria и Rainsense комплект с вграден смесител

 

Пакетното предложение е на цена 499 лв. с ДДС и спестява 265,87 лв. от общата цена на продуктите, ако те са закупени поотделно. Пакетът включва вграден смесител за вана/душ от колекцията Victoria на Roca, извод за вода, Rainsense душ глава с ø 200 мм, рамо за душ 30 см, Stella душ слушалка 80 мм, супорт за душ слушалка и шлаух 1,70 м.

 

Промоция моноблок Nexo спестява 67,52 лв. от редовната цена

 

Проектираната от известния италиански дизайнер Антонио Було колекция Nexo на Roca е една от най-предпочитаните от българските потребители заради съчетанието на дизайн и максимално оползотворяване на пространството, качество и цена. Сега комплектът тоалетна чиния Nexo с двойно оттичане, казанче с двустепенен механизъм 3/6 л., седалка и капак, е на цена 349 лв. с ДДС. 

 

Другите специални предложения за обзавеждане на баня от Roca включват комплект окачена тоалетна TipoMonodin смесители 3 в 1, Victoria комплекти термостатични смесители, Victoria мебел с умивалник в два варианта.

 

Информацията за всички актуални предложения, както и за пълната продуктова гама на Roca се намира на сайта на компания в интернет на адрес www.bg.roca.com.


 

   още от Новини
   още от Баня