С боя от „Оргахим“ ще бъдат обновени отделения в болницата в Трявна

07.06.2019 / 12:45 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Това са част от детското отделение, неврологичното и вътрешното отделение и зоната за физиотерапия.

 

Общинската болница в Трявна ще обнови два етажа от сградата си. Ремонтът ще обхване площ от над 3500 кв.м, които в най-голяма степен се нуждаят от боядисване. Площите ще бъдат покрити със специална боя „Леко със сребърни йони", която не позволява образуването на мухъл и плесени в помещенията, а зоните, които вече са засегнати от вредните гъби, ще бъдат предварително обработени и със спрей против мухъл, дарени от „Оргахим".

 

С боя от „Оргахим“ ще бъдат обновени отделения в болницата в Трявна

 

Днес пред лечебното заведение спря камион на „Оргахим", от който бяха разтоварени 35 баки с 550 литра боя и 125 литра от спрея против мухъл.

 

С боя от „Оргахим“ ще бъдат обновени отделения в болницата в Трявна 

„Като едно от най-старите предприятия за бои в България сме наясно, че са важни не само печалбите, но и политиката в полза на хората и подобряване на условията, в които те живеят. Дадохме си сметка, че трябва да започнем с децата и пациенти, които дишат трудно", каза Таня Николова - младши бранд мениджър „Леко". Тя напомни, че заради въздуха в Трявна идват да се лекуват хора от цялата страна.

 

„Затова решихме именно тази болница да получи боята „Леко" със сребърни йони, която притежава сертификат от Министерство на здравеопазването, има силен антибактериален ефект и предпазва дълготрайно помещенията от мухъл и плесен. Въпросът не е в парите, а в това точно какво и точно на кого да дарим, за да помогнем, а "Оргахим" обича да помага", допълни Деница Йорданова - бранд мениджър „Леко".

 

„Искам да благодаря за този благороден жест от страна на „Оргахим". Има голяма нужда от освежаване на болничните стаи. Наши служители ще помогнат за боядисването", каза кметът на Трявна Дончо Захариев.

 

С боя от „Оргахим“ ще бъдат обновени отделения в болницата в Трявна

 

Това е поредно дарение, което екипът на „Оргахим" прави за деца и уязвими групи от обществото. От началото на годината боя и съпътстващи продукти за обновяване на помещенията си получиха 8 детски ясли и Млечната кухня в Русе, както й боя, мебели и техника за Дома за стари хора „Възраждане"Дома за пълнолетни лица с деменция „Приста" и Дома за пълнолетни лица с физически увреждания „Милосърдие".


 

   още от Новини