Обявиха конкурс за декорация в сградите на Съвета на Европейския съюз

25.08.2017 / 13:26 - citybuildhome.bg
  свежо  

В конкурса във връзка с българското председателство могат да участват висши училища в страната.

 

Целта на конкурса, организиран от Министерството на културата, е изработване на арт инсталация в атриума на сградата Justus Lipsius, обзавеждане и декорация на определени зони в същата сграда, както и в сградaта Europa Building. Съобразно техническите изисквания за изготвяне на проектните предложения от кандидатстващите се изисква да предложат своята идея за декорации, както и същите да бъдат изработени и доставени от тях.

 

Обявиха конкурс за декорация в сградите на Съвета на Европейския съюз

Justus Lipsius 

 

Обявиха конкурс за декорация в сградите на Съвета на Европейския съюз

Europa Building 

 

Участници в конкурса могат да бъдат всички висши училища в страната, които трябва да гарантират, че в разработването на проектното предложение задължително участие ще вземат действащи студенти, докторанти, специализанти и преподаватели.

 

Максимален прогнозен размер на финансирането на конкурса е до 65 000 лв. без ДДС. В тази сума се включват всички дейности, свързани с изготвяне на проектното предложение и неговата реализация, която трябва да се осъществи най-късно до 10 декември.

 

Срокът за подаване на проектни предложения е до 14 септември, 17:30 часа, с оглед необходимостта от изпращане на класираното проектно предложение за одобрение в Брюксел.

 

Повече информация за конкурса и документи за кандидатстване можете да намерите в раздел Конкурси/Обяви.


 

   още от Новини
   още от Арт