Най-новите радиатори на LUXRAD

02.10.2019 / 12:41 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Това са минималистичният OPTIMUS, характерният SPRING и REBUS с корпус от архитектурен бетон.

 

Luxrad Полша е водещ производител на радиатори за общо ползване повече от 20 години. Продуктите от най-висококачествените материали и компоненти имат не само отоплителна функция, но са и важен елемент от интериорния дизайн и подпомагат създаването на различни архитектурни решения в съвременните жилища. Всяка година компанията работи за разширяване на продуктовата си гама чрез добавяне на нови модели в съответствие с преобладаващите архитектурни и дизайнерски тенденции.

 

Най-новите радиатори на LUXRADOPTIMUS


Нагревателят OPTIMUS е новост в офертата на Luxrad. Кокетно, леко и минималистично - така може да опишете неговия дизайн. Плоските, рационални и заоблени отоплителни тръби се основават на два вертикални плоски колектора, благодарение на които продуктът придобива модерност. Освен безспорните визуални предимства, елегантният радиатор е функционален и осигурява топлинен комфорт.

 

 

Най-новите радиатори на LUXRAD

 

Най-новите радиатори на LUXRADREBUS

 

Основното предимство на радиатора REBUS е корпусът, изработен от архитектурен бетон. Той е семпъл като форма и варира само като пропорции, цвят и текстура на материала. Освен това ниското тегло, здравината и твърдостта правят радиатора изключително подходящ за акумулиране на топлина. REBUS се предлага във вертикална и хоризонтална версия, както и в бяло, сиво и черно.

 

Най-новите радиатори на LUXRAD

 

Най-новите радиатори на LUXRADSPRING

 

Формата на вълните около тръбата придават на радиатора SPRING характерна визия. Предлага се във вертикална и хоризонтална версия, като може да изберете и конкретен цвят, използвайки RAL палитрата и други налични „специални" цветове.

 

 

Най-новите радиатори на LUXRAD

Продуктите се предлагат от "Оливиа Трейдинг".


 

   още от Новини
   още от Баня
   още от Дневна