Ноември – месец на отоплението и покрива в "Топливо" АД

05.11.2018 / 13:26 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Фирмата предлага на своите клиенти избрани материали и продукти на специални и атрактивни цени.

 

Eсента вече е тук, а зимата чука на вратата. Време е да помислим за топлината и комфорта на дома ни. През ноември "Топливо" АД организира есенна акция - предлага на своите клиенти избрани отоплителни материали и продукти за покрива на специални и атрактивни цени.

 

Ноември – месец на отоплението и покрива в Топливо АД

 

В акцията са включени:

 

- отоплителни материали;

- въглища - пресети и непресети, насипни и пакетирани;

- материали за покрива - керемиди, капаци и някои аксесоари.

 

Ноември – месец на отоплението и покрива в Топливо АД

 

Калкулаторите за покривни материали ще ви помогнат да изчислите количеството и вида на продуктите, необходими за изграждане на вашия покрив. Цените са различни за отделните региони на страната. Ако проявявате интерес, можете да проверите на сайта на "Топливо" AД или в най-близкия до вас склад на фирмата. Промоцията е валидна до 30 ноември - побързайте!

 

Ноември – месец на отоплението и покрива в Топливо АД

 

"Топливо" АД е едно от най-старите акционерни търговски дружества в страната, с вече 70-годишна история. То е част от "Синергон Холдинг" - дружество с над 20 компании от различни сфери на икономиката. "Топливо" АД е един от най-големите търговци на строителни материали, отоплителни материали и горива в страната. Дружеството е водещ дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти, като същевременно е и един от най-големите дистрибутори на отоплителни материали за населението. Дружеството е лидер по отношение на вноса на Руски въглища и газ пропан бутан.

 

Източник: БАИС


 

   още от Новини