Наградиха победителите в Architecture MasterPrize 2019

23.10.2019 / 15:32 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Журито избра проекти, фирми и продукти сред участници от над 60 страни.

 

Architecture MasterPrize (AMP) в Лос Анджелис, Калифорния, оценява креативността и иновациите в областта на архитектурния дизайн, ландшафтната архитектура и интериорния дизайн. Журито избра следния проект за интериор:

 

Interior Design Of The Year:

Infinite Buildings от Jean-Maxime Labrecque

 

Сграда в сградата - в допълнение към външния облик на къщата си в Монреал, двама колекционери на изкуство инструктират своя архитект да създаде инсталация, която да заема целия долен етаж. Основната й цел е да превърне клаустрофобичното пространство в щедър обем, без да се променя структурата на сградата. Това новосъздадено безгранично пространство се превръща в отражение на утрешния ден и неговата архитектура.

 

Наградиха победителите в Architecture MasterPrize 2019

 

В допълнение към наградите в основните категории за дизайн, фирми и продукти на годината, бяха избрани и победители в подкатегории. Те бяха поканени на церемония в Guggenheim Museum Bilbao на 14 октомври.

 

Наградиха победителите в Architecture MasterPrize 2019

 

Победителите ще се радват на широка публичност, представяйки своите проекти пред световната публика през следващата година. Те ще бъдат включени в Книгата на архитектурата на AMP, разпространена в световен мащаб.

 

Още подробности - в CityBuild.bg.


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти
   още от Арт
   още от Любопитно