Наближава международното мебелно изложение Salone del Moblie.Milano

15.02.2018 / 10:57 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

То ще се проведе в периода 18-21 април.

 

Наближава международното мебелно изложение Salone del Moblie.MilanoБраншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост /БКДМП/ организира посещение на международното мебелно изложение Salone del Moblie.Milano, Италия. Местата са ограничени, като записването ще се осъществява по реда на подадените регистрационни форми.

 

Програмата включва 4-дневно посещение на изложението Salone del Moblie. За допълнителна информация - Ивайло Тодоров: 02 / 963 42 99, 0879 161 420, office@timberchamber.com.

 

Salone del Mobile Milano е изложение за широката публика. Като мащаб и брой посетители е внушително и впечатляващо - миналата година то беше посетено от 340 000 души от 165 държави и имаше 2 000 изложители на 200 000 м² площ.

 

Посещението на едно такова събитие е необходимост за всеки, който работи в мебелната индустрия, защото могат да се видят най-големите имена с най-новите им тенденции и продукти. Паралелно със Salone в старата част на Милано - Брера, се провежда и Milano design week, която събира хиляди хора, които обичат и създават изкуство и дизайн.

 

Salone del Mobile - опростяване на формите

 

*За първи път в изложението Salone del Mobile миналата година участва и българска група за дизайн - в специалната част за млади дизайнери Salone Satellite.


 

   още от Новини
   още от Изложения