С дъх на море и корк

27.06.2016 / 15:28 - citybuildhome.bg
  свежо  

Този път плажната ивица беше сборна точка за поредния Tie Up, организиран от платформата Dibla.com.  

 

С дъх на море и корк

 

Черноморец предложи прекрасно слънчево време и студено море, което се оказа перфектна комбинация от условия за поредното успешно организирано от платформата мероприятие. Събитието протече по утвърдения от Dibla модел Tie up – непринудено и в зоната на комфорта за всички участници в него. Много усмивки, идеи и партньорства са резултата от тази среща.

 

С дъх на море и корк

 

Партньорите от "Призма" презентираха последните си нововъведения и разработки, като отново показаха възможностите си за осъществяване на всякакви нестандартни дизайнерски и архитектурни идеи в осветлението. Бяха демонстрирани диодни модули с въможност за bluetooth управление, Oled модули, димируеми модули на 220V с впечатляващо малки размери от 3 см диаметър и мощност от 5 до 9 W. И не на последно място - индиректният алуминиев профил, подходящ както за вграждане в гипскартон, така и за открит монтаж.

 

Голям интерес от страна на дизайнерите имаше и към показаните ретро ключове и контакти на немския производител THPG. В неформалната, предразполагаща обстановка, някои от дизайнерите намериха решения за настоящите си проекти, с други се заредиха с идеи за предстощите им.

С дъх на море и корк

 

Детските игри, особено отборните, са разтоварващи и забавни, а ако целта им е скъсяване на разстоянието между група хора, резултатът винаги е положителен.

 

С дъх на море и корк

 

"Призма" отправиха предизвикателство към дизайнерите, предоставяйки им материали за изработка на еко осветително тяло. Всички показаха отговорна отборна игра, а резултатите бяха неочаквано добри и впечатляващи.

 

С дъх на море и корк

 

С дъх на море и корк

 

С дъх на море и корк

 

В областта на осветлението има изключително голяма гъвкавост и възможности, и "Призма" го показаха по най-добрия начин. Всички осветителни тела, създадени на това събитие, са уникати, и могат да бъдат разгледани в шоурума на "Призма" в София. А ето и малка част от изобретенията:

 

С дъх на море и корк

 

С дъх на море и корк


 

   още от Новини
   още от Осветление
   още от Еко