Международен конкурс за дизайн на кухня набира предложения от България

23.04.2019 / 13:23 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Той отличава иновативни дизайни от професионални кухненски проектанти и интериорни дизайнери от цяла Европа.

 

AEG стартира годишния си международен конкурс за професионални интериорни дизайнери и платформата му вече е отворена за подаване на предложения до 30 септември. Условието на конкурса е проектът или вече реализираната кухня да са с интегрирани уреди AEG.

 

Международен конкурс за дизайн на кухня набира предложения от България

 

Победителите ще спечелят награди, сред които електроуред AEG, включен в проекта, и уикенд в Мадрид. Дизайнерите от България ще имат допълнителна възможност да спечелят награда. Измежду всички подадени предложения AEG ще организира томбола и ще зарадва автора му с премиум уред за вграждане AEG.

 

Международен конкурс за дизайн на кухня набира предложения от България

 

AEG насърчава дизайнерите да развихрят своето въображение, представяйки своята гледна точка за кухненските уреди като функция на интериора и процеса на готвене. Темата на конкурса е „Изострете сетивата си“ (Sharpen your senses), която отчита симбиозата между дизайн и функционалност.

 

 

Проектът на българката Оксана Харутюнян от “Home Book” бе удостоен с второ място в миналогодишното издание на конкурса. С първо място в конкурса бе отличен Реми Блом от Kitchen Studio, Холандия. Всички предложения от 2018 г. могат да бъдат видени на интернет страницата на конкурса, заедно с мотивите на журито за техния избор.

 

„Летвата бе поставена високо миналата година и сме развълнувани и нетърпеливи да видим предложенията тази година“, казва Томас Гарднер, член на журито и продуктов дизайнер в Electrolux. “Ценен съвет, който бих дал на всички желаещи да участват, е да разгледат наградените дизайни от миналата година, за да разберат как мисли журито, какво се харесва и какво се оценява високо. През 2019 г., допълнителни точки ще бъдат давани на предложения, които вземат предвид реални потребителски ситуации, и които не само подкрепят човешкото общуване и удоволствието в кухнята, но също така поставят кухнята в контекста на едно пълноценно и разнообразно пространство, което обогатява усещането за дом”, допълва той.

 

Международен конкурс за дизайн на кухня набира предложения от България

 

Конкурсът вече е отворен. Запишете се за участие, като изпратите своето предложение за дизайн на кухня или прочетете повече на: www.kitchendesign.aeg.co.


 

   още от Новини
   още от Кухня
   още от Любопитно