Кино "Космос" в Ловеч е с обновен вътрешен дизайн

13.01.2020 / 13:29 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Предстои обновление и на ложите в горната част на салона.

 

Кино "Космос" в Ловеч започна своята дейност през новата 2020 година с обновен интериор. Старите столове в голямата зала на Дом "Преслав" вече са подменени със съвременни. Местата са редуцирани до 280, но пък разстоянието между редовете е увеличено и дава комфорт както на седящите, така и на преминаващите. Самите столове са удобни и са снабдени с обичайната поставка за напитки.

 

Кино Космос в Ловеч е с обновен вътрешен дизайн

 

Собственикът Цветомир Матев съобщи, че ще има още много нови изненади и подобрения. Предстои обновление и на ложите в горната част на салона. Самият ремонт е продължил три седмици в края на декември м.г., като е извършен със собствени средства.

 

Кино Космос в Ловеч е с обновен вътрешен дизайн

 

Частното кино „Космос“ стартира през пролетта на 2016 година по инициатива на трима младежи, бивши състуденти - Павел Павлов, Ивайло Коцев и Цветомир Матев, като само последният е от Ловеч. С реализирането на идеята градът възстанови редовните кинопрожекции, след като близо 20 години беше без работещ киносалон. Миналата година Националният филмов център подпомогна киното в Ловеч със субсидия от 40 000 лева.

 

Кино Космос в Ловеч е с обновен вътрешен дизайн


 

   още от Новини
   още от Арт