По-комфортна, хигиенична и икономична баня с Debba Rimless

02.10.2018 / 13:12 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Специални промоционални цени предлага Roca за новите стенни тоалетни в комплекти със структура за вграждане.

 

В сезона на ремонтите Roca предлага новите стенни тоалетни Debba Rimless. През октомври те се предлагат в удобни комплекти със структура за вграждане Active на Roca на промоционалната  цена от 449 лв. с ДДС.

 

В последните години водещата компания в обзавеждането за баня въвежда на пазара Rimless тоалетните. Предимството на новия дизайн е, че вътрешните страни на тоалетната са без ръб и без ринг. В резултат на това не се натрупват отлагания по ръба и почистването е значително по-лесно. Водната струя се разпределя по цялата повърхност и осигурява по-голяма хигиеничност.

 

По-комфортна, хигиенична и икономична баня с Debba Rimless

 

Със специалното предложение от Roca тоалетната става по-екологична и по-икономична. Вграденото казанче с двоен бутон 4,5/3 литра намалява разхода на вода в сравнение с масовия стандарт за съвременните тоалетни от 6/3 л.

 

Окачената тоалетна, прибрана до стената, осигурява визуална лекота и по-добра естетика на пространството в банята. Промоционалното предложение се предлага в два варианта: със стенна тоалетна Debba Rimless Round, с овална форма, и Debba Rimless Square, която следва тенденцията за по-правоъгълни форми. За още по-добър комфорт и хигиена в банята, тоалетната  Debba Rimless Round е окомплектована със седалка и капак от иновативния материал Supralit®, който осигурява допълнителна здравина и устойчивост във времето.

 

Roca предлага безкомпромисно високо качество и висок международен стандарт. Политика на компанията е да предлага продукти, съобразени с изискванията и нагласите на различните пазари. У нас, в гр. Каспичан, Roca създава една от най-модерните в Европа фабрики за санитарен порцелан и акрилни вани. Благодарение на това Roca постига най-високо качество на конкурентни цени.

 

Специални предложения за окачени тоалетни Debba Rimless в комплекти със структура за вграждане, валидни от 1 до 31 октомври 2018 г. или до изчерпване на наличните количества от комплекти:

 

Стенна тоалетна чиния Debba Rimless, Round + структура и бутон ACTIVE + седалка и капак от Supralit® със забавено падане.

 

 

По-комфортна, хигиенична и икономична баня с Debba Rimless

 

Стенна тоалетна чиния Debba Rimless, Square + структура и бутон ACTIVE + седалка и капак със забавено падане.

 

 

По-комфортна, хигиенична и икономична баня с Debba Rimless

 

Колекция Debba

 

Колекцията санитарен порцелан и мебели Debba е проектирана за по-добро усвояване и организация на пространството, като предлага пълен комфорт и ненатрапчива елегантност чрез своите множество решения за банята.

 

Debba включва богат избор от умивалници в няколко размера, включително компактни и варианти за монтаж с конзола, полуконзола или стенен монтаж със сифон, както и умивалник за полувграждане; стоящи или окачени тоалетни чинии и бидета, всички с опция за седалка и капак със забавено падане. Високата издръжливост и качество на продуктите, съчетано с достъпната цена и дизайн, позволяващ бърз и удобен монтаж и демонтаж, както и лесно почистване, правят колекцията предпочитана от много български потребители.

 

Колекция Debba е отлично решение както за дома, така и за обществени места, още повече, че тоалетните са проектирани за отлично измиване със система с двоен бутон 4,5/3 литра и гарантират значителна икономия на вода.

 

Санитарният порцелан Debba се допълва от колекция мебели, включително с малка дълбочина, за малки пространства. Debba предлага елегантни текстурирани покрития и сифон, който оставя по-голямо място за съхранение на вещи.

 

Всички специални предложения от Roca и пълната информация за продуктите са публикувани на сайта на компанията в интернет www.roca.bg.


 

   още от Новини
   още от Баня