Коледна колекция мебели

02.12.2016 / 15:07 - citybuildhome.bg
  свежо  

OurHood ви представят новите си мебели и аксесоари с качествени материали, вдъхновение, любов и внимание. 

 

През следващите дни OurHood ще ви представят всеки предмет в детайли, а през почивните дни ще може да ги разгледате лично на SoBAZAAR - Christmas edition #4. OurHood изработиха и коледна декорация от дървени елхички и венци от естествени материали.  

 

Коледна колекция мебели

 

Коледна колекция мебели

 

Първото представяне е на пейка и конзолна масичка от орех. В тях са комбинирани любимите на OurHood  "live edge" масивни плотове и "hairpin" крака. Внимателно обработени и нежно завършени с натурална пчелна вакса, плотовете са меки и топли, а естествената красота на ореха е незаменима! Конзолната масичка е идеална за антре или хол, а в комбинация с пейката се получава страхотно писалище.

 

Коледна колекция мебели

 

Коледна колекция мебели

 

Коледна колекция мебели

 

Следете представянето на всеки предмет от колекцията на фейсбук страницата на OurHood

 

OURHOOD е място, създадено от едно семейство с любов към дизайна и ръчната изработка. Те правят мебели и аксесоари за дома и работното място, в които влагат вдъхновението и вниманието си. Целите им е да създават предмети от качествени, естествени, локални материали, които да са стойностни, ценни, красиви, функционални, трайни и заредени с чувство. 


OurHood са Яна и Любо. Яна е с творчески дух, обожава всичко свързано с дизайна във всичките му форми и измерения. Стреми се да оформи естетически всичко, в което намери вдъхновение. Любо е с техническо мислене и завидна сръчност. Намира вдъхновение и сила в обработката на дърво и изкарва неуморни часове в работилницата, за да създаде невероятни бюра и аксесоари. Двамата имат малко момче, което е й главното вдъхновение за създаването на продукта "Столчето на Мил". 


 

   още от Новини
   още от Дневна
   още от Офис