Три идеи как да изпълните банята с цвят

12.03.2018 / 15:27 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Интензивната работа на четката на Ван Гог, блусът на Пикасо, първичната сила на Мондриан...

 

Душата на всеки художник е в плен на собствената му цветна палитра, душата на дома ви - също. Тъй като банята не е необходимо да бъде скучно и монохромно пространство, ви каним да играете с цветове, текстури и форми, за да създадете смели ансамбли, в които плочки, тоалетни, душ кабини или вани казват всичко, което вие и вашият дом имате да споделите, казват от Рока.

 

Три идеи как да изпълните банята с цвят

 

Stonex® душ корита

 

Да започнем с поддушовите корита. Съставени от смоли и минерали, супертънките душ корита, произведени от Stonex®, се предлагат в различни естествени нюанси като бял, кремав или корал, например. Те са и с текстурирано покритие, което осигурява отлично противохлъзгащо свойство. Може да ги срежете по точния размер на душ пространството.

 

Три идеи как да изпълните банята с цвят

 

Khroma тоалетна и биде

 

Кой каза, че тоалетните и бидетата не могат да бъдат цветни? Креативността на дизайнера Ервин Лео Химел и палитрата на Винсент Грегоар, творчески директор на известната френска агенция Nelly, се присъединяват към разработването на колекцията Khroma за умивалници, тоалетни и бидета, отдадени на интензивните цветове и целта да изпълнят банята с радост.

 

Три идеи как да изпълните банята с цвят

 

Вани Newcast

 

И накрая, за тези, които искат да внесат малко цвят в банята си, моделът Newcast е вдъхновен от ретрото и предлаган с различни покрития, които може да комбинирате с различни модели хромирани или дървени крака. Произведен от чугун, този модел ще позволи на вашето въображение да се рее във времето... и цветовете.

 

Три идеи как да изпълните банята с цвят


 

   още от Новини
   още от Баня