Изпратете идея, прототип или реализация по темата „Нови модели на ежедневие“

19.05.2020 / 15:22 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Studio Komplekt кани дизайнерите да покажат проекти за по-удачен и хубав начин на живот или решение на настоящ проблем.

 

Изпратете идея, прототип или реализация по темата „Нови модели на ежедневие“

 

„Колективният устрем за изобретяване на разнообразни малки или грандиозни решения и жестове за подобряване на ежедневието изпъква още по-ярко в повсеместно настъпилите извънредни времена. Те са само доказателство за фантастичните сили на труда и творчеството на дизайнерите да измислят способи, които дълго време да ни радват и служат. Техните идеи чертаят нови модели на взаимодействие със средата ни", казват от Studio Komplekt.

 

Защо да участвате: От творческата агенция ще качат вашия проект на нейните Фейсбук кавъри и ще го споделят в медиите си (инстаграм и уеб сайт) с кратко представяне. Някои от разработките ще бъдат подбрани за представяне в третото годишно издание на изложбата „Преглед на българския дизайн", част от фестивала за дизайн в София МЕЛБА през ноември. 

 

Как да участвате: Изпратете ваша творческа идея, неин прототип или вече реализиран проект, свързан с темата „Нови модели на ежедневие". Рамките са широки и това може да е всичко - илюстрация, графика, 3D принт, намеса в градска среда, продукт, прототип на реален продукт или апликация, медия, провокация за дадена общност, подкрепа за малък бизнес, който цените, способи за по-добра комуникация, идентичност, интерактивен експеримент, дигитален музей... Важното е идеята да е авторска и да е свързана със създаването на дизайн за света сега. 

 

Поканата е отворена от днес до 19 август. 

 

Подробности - тук.


 

   още от Новини
   още от Арт
   още от Любопитно