Изисканост и вдъхновяващи иновации

05.12.2018 / 15:17 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

VALENA LIFE и VALENA ALLURE - серията на Legrand в два различни дизайна ви предизвиква да промените живота си.

 

Серията VALENA е толкова успешна, че Legrand запазва името, като подобрява механизмите и аксесоарите. Новото е жилищна автоматизация, богатство от функции като нови димери и ключове, USB розетка, нови аудио-видео розетки, дизайн с богат избор и достъпност, богата гама от цветове, повече едноцветни и изчистени рамки, устойчив, издръжлив и безопасен механизъм, който отлично се захваща в конзола, има лесна инсталация и сигурна и безопасна експлоатация.

 

Изисканост и вдъхновяващи иновации

 

Valena Life е създадена, за да ви убеди, че само с един неин механизъм може да промените ежедневието си. „Фините извивки и деликатни линии придават на продукта лекота. Уникалността на Vаlenа Life се крие преди всичко в детайлите", казва Florent Glenisson, дизайнер на серията, която е доказателство за модернистичност - със своята неутралност, съвременен външен вид, деликатност, квадратни форми, тънък дизайн, фина изработка, чувствени цветове, игра със светлината и изисканост. Изчистеният замисъл умело съчетава елементи в дизайна, които са едновременно семпли и трансформиращи.

 

Изисканост и вдъхновяващи иновации

 

Дизайнът на Valena Life е вдъхновен от новите тенденции и ви подканва да декорирате дома си с акценти, подчертаващи същността ви. Може да избирате елегантни и атрактивни декоративни рамки - от класическото през съвременното до подчертано експресивното.

 

Изисканост и вдъхновяващи иновации

 

Серията Valena Allure е свежа и смела, с мека форма и прозрачност. Оригиналност, емоция, модернизъм, обли форми - тя е истинска иновация в дизайн и форма. „Извивките й придават на продукта изящество и модернизъм. Серията е идеалният избор за иновативни личности", казва дизайнерът Florent Glenisson.

 

Изисканост и вдъхновяващи иновации

 

Valena Allure съблазнява с дизайна на декоративните си рамки - едновременно елегантен и авантюристичен. От матирани решения до уникални адаптации, деликатният микс от материали вдъхновява креативността и призовава към дързост. Наистина изискани, уникално дръзки и естествено фини - Valena Allure ще отговори на всяко изискване - три различни структури на рамките и богата гама от покрития. Острият ръб създава по-голямо усещане за лекота, а тъмната част под рамката придава изненадващо ефектна сянка.

 

Изисканост и вдъхновяващи иновации

 

И накрая - функциите на VALENA LIFE и VALENA ALLURE са над 150!

 

ИНДИВИДУАЛНА АТМОСФЕРА

 

С димер с бутон само с едно докосване може да адаптирате интензивността на светлината, за да отговори на вашите моментни потребности. Многофункционалната звукова система LCD радио тунер ви дава възможност да изберете музиката спрямо настроението си - с радиото или МРЗ музика, или да си дадете почивка, използвайки бебефон или интерком. С девиаторния ключ имате удобството да контролирате светлината в дома ви от две различни точки, а сценарийният ключ запомня вашите желания за осветеност и атмосфера с четири променящи се настройки - лесно управляемо от вашия смартфон или таблет.

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА СРЕДА

 

Термостатът за управление на подовото отопление осигурява комфорт е на една ръка разстояние точно под краката ви. Разполагате и с ключ за управление на щори, ключ за управление на вентилацията, девиаторен ключ с индикатор, за да не търсите ключа в тъмното, а с порт за мобилни устройства управлявате настройките си където и да сте през мобилния си телефон или таблет.

 

ПО-ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА

 

С Valena ще намалите разхода на енергия. Енергоспестяващият ключ автоматично изключва осветлението, ако го забравите включено, програмируемият термостат запомня предварителна зададени промени в температурата, адаптирани към начина ви на живот, а ключът с таймер програмира промени в температурата и осветлението спрямо вашите нужди. Автоматичният ключ с детектор за движение е практичен и енергоспестяващ - той включва светлините, когато е необходимо, а индикаторът на потреблението ще ви показва енергийната консумация.

 

БЕЗОПАСЕН РАЙ

 

Осигурете спокойствието си с контакт с детска защита, ключ с фенерче при угасване на тока и с автоматичен ключ със сензор за движение. Алармата на детектора за изтичане на вода пък предупреждава за спукани тръби и забравени кранове.

 

ИЗТЪНЧЕНО УСЕЩАНЕ

 

С двойния USB контакт ще заредите вашето устройство, без да търсите свободни електрически контакти. С радио ключа за дистанционно управление може да контролирате устройствата си от разстояние без допълнително окабеляване. С безжичния ключ и контакт може да контролирате лампата от разстояние, а с контакта с USB изход имате двойна функция - за USB и традиционни щепсели.

 

 


 

   още от Новини