Дни на италианското образование в София и Варна

12.10.2017 / 12:58 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Изложението несъмнено ще предизвика интерес сред дизайнерския бранш.  

 

Дни на италианското образование в София и ВарнаЗа шеста поред година изложението „Дни на италианското образование" кани кандидат-студенти с интерес към образованието в чужбина на среща с част от най-добрите учебни заведения в Италия - Politecnico di Milano, Universita Cattolica del Sacro Cuore, Ca'Foscari, Istituto Europeo di Design, NABA и Domus Academy. Представители на университетите ще бъдат на място в София и Варна, за да запознаят българската публика със своите програми, методи на обучение, стъпки за кандидатстване, такси и стипендии и да отговорят на възникналите въпроси.

 

  • 14 октомври в СТЦ  „Интерпред", София
  • 15 октомри в хотел „Голдън тюлип", Варна

 

Предварителна регистрация можете да направите ТУК.

 

Ето и няколко думи за учебните заведения:

 

  • Politecnico di Milano - лидер в обучението по архитектура и инженерни науки в Европа; най-големият технически университет в Италия с над 42 000 студенти. 

 

  • Istituto Europeo di Design - институтът е организиран около 4 дисциплини - дизайн, мода, визуални изкуства и мениджмънт, в 29 специалности на италиански, английски, испански и португалски.

 

 

  • Domus Academy - модна академия, отново в Милано с професионални и бакалавърски курсове за мода, индустриален дизайн и дизайн мениджмънт.

 

„Дни на италианското образование" има съпътстваща програма от презентации на участниците в събитието. 


 

   още от Новини
   още от Любопитно