Италианската кухня като изкуство

26.07.2017 / 14:57 - citybuildhome.bg
  свежо  

Колекцията на Smeg - Dolce Stil Novo, ще разкрие вашия творчески потенциал.

 

Колекцията е създадена от известния италиански бранд в авторство със световноизвестния архитект Гуидо Канали и напомня сицилианската и тосканска лирика от 18-ти век. Канали се е стремил да пренесе стройния стихотворен ритъм в лаконичните форми на съвременните уреди, които се "римуват" помежду си и съставят идеалния ансамбъл.

 

Италианската кухня като изкуство

 

Великолепният дизайн и широкия набор от функции правят ежедневния процес на приготвяне на храната максимално комфортен. Монохромните повърхности на вградените уреди се сливат със стените, което позволява да се съхрани просторът в кухнята. Особено внимание заслужават титановите котлони с декоративни решетки, в които е разиграна темата от италианската природа: клонки на дървета, плодове, пеперуди, птици.

 

Италианската кухня като изкуство

 

Всички предмети от колекцията Dolce Stil Novo са представени в три версии: Premium (всички функционални елементи са скрити), Top (с външна дръжка и сензорно управление), и High (с видими функционални елементи.

 

Италианската кухня като изкуство

 

Техниката се управлява с едно докосване, а сензорният панел с подсветка и цветен дисплей позволяват интуитивно да се ориентирате във функциите. 

 

 


 

   още от Новини
   още от Кухня
   още от Видео