Интериорен дизайн по време на криза

30.03.2020 / 13:29 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Дискусията с интериорния дизайнер Генчо Гоев ще се проведе на живо на фейсбук страницата на DIBLA на 1 април от 18:00 часа.

 

Интериорен дизайн по време на криза

 

„Направих най-много пари по време на криза!“ - сигурно много от вас са чували тази фраза!? Ако искате да се поучите от опита ми и от това, което успях да спечеля в трудни условия, ще застана без маска пред вас. Когато играеш за победа, от основно значение е как влизаш в битката и колко си подготвен! Предстои ни една от най-трудните кризи, позната през последните 50 години!", казва Гоев.

 

В раздел "Дискусия" в страницата на събитието може да задавате въпроси, на които бихте желали да получите отговор. Събитието е подходящо както за професионалисти и начинаещи в интериорния бранш, така и за всички ангажирани страни в реализацията на един проект.

 

Интериорният дизайнер Генчо Гоев (GOEV interior & product design) е основател на Борса за млади таланти и на Професионалната платформа за дизайнери, открита през 2003г. с желанието да се създаде среда, в която дизайнери и възложители да си партнират. През 2014 година ДИБЛА придобива изцяло обновен и актуален вид на онлайн платформа, която позволява създаването на професионални профили.


 

   още от Новини
   още от Любопитно