Интериор за релакс

01.10.2018 / 13:28 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

В апартамента панорамната гледка към украинската столица задава тон на цялото пространство. Рамката към градския пейзаж е създадена от студио Form.

 

Интериор за релакс

 

Собственикът на този апартамент много пътува и е ценител на съвременното изкуство. Тези две увлечения са намерили изражение в интериора. Холът е централно място, големите панорамни прозорци, диванът, масата - всичко очаква много гости. Прозорците са като отделен елемент в интериора и хамакът се вписва идеално.

 

Интериор за релакс

 

За основа на голямата маса служи дъска от ясен на възраст 280 години. Заради размера е трябвало да я внесат в апартамента през прозореца. От седем фирми с алпинисти обаче нито един не се съгласява и качват дъската с кран.

 

Диванът е мек и уютен, като двете му страни позволяват и да се гледа телевизия, и да се наслаждавате на гледката от прозорците.

 

Интериорът е създаден на основата на контраста: дървото "затопля" хладните тонове, тъмните оттенъци обрамчват светлите, а елегантната мебел изящно контрастира с грубата обработка на стените. Подът е покрит с безшевен микробетон, а за да се отдели стената с телевизора, нейната повърхност е обшита с листове стомана.

 

Кухнята плавно преминава в хола, а трапезарната маса е близо до неголям остров от изкуствен камък. Пространството на кухнята и хола е разделено с две колони, които изпълняват различна функция. Едната е с видима фактура на бетона, а втората е скрита в бял шкаф, който от страната на хола служи за биокамина, а от страната на кухнята - за бар.

 

Интериор за релакс

 

Спалнята е лаконична, с мъжки характер. Стената зад леглото е от микробетон, а осветлението е в индустриален стил. Откритата тераса има фантастичен изглед.

 

Интериор за релакс


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти