Fika Interior Market ви очаква

16.04.2019 / 16:41 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

През уикенда 20-21 април ще имате възможност не просто да избирате от авторски продукти за дома, но и да си харесате вещ с история от специално курираният Flea market corner.

 

В сезона, когато всеки иска да внесе нещо ново в дома си, fika market идва със селекция от брандове, които знаят точно какво да добавят в един интериор, така че той да се превърне в идеалната среда за живот. Към това са добавени и типичните фика печива и коктейли, за които от Спутник ще се постараят както винаги.

 

Fika Interior Market ви очаква

 

КАКВО ВИ ОЧАКВА НА FIKA INTERIOR

 

СЕЛЕКЦИЯ ОТ БРАНДОВЕ, ПРЕДЛАГАЩИ ИНТЕРИОРНИ ПРОДУКТИ // Български и чуждестранни марки, които произвеждат качествени интериорни продукти като килими, кашпи, текстил, керамика и други.

 

FLEA MARKET CORNER // Пространство с антикварни и употребявани интериорни вещи и аксесоари.

 

THE WALL // По-големите мебели втора ръка няма как да разположим в пространството на маркета, затова те ще бъдат представени със снимки и цени на една от стените.

 

SWEDISH FOOD // Fika без типичната за нея храна не е fika. Затова този път отново ще отвори познатата The Nordic Cook Book и ще ви изненада със зашеметяващи печива.

 

FIKA COCKTAILS // Този път са обещани още по-главозамайващи напитки...

 

УЧАСТНИЦИ


FUNKT ARCHITECTS, Cactus Lab, Gradinadi_growshop, LE PETIT SALON, I/tems, Т Е З Г Я Х, Passage Design, FREKL, Ikigai Design Studio, Atomo Studio, Сготвиторба - Wonderbag Portable Slow Cooker, Bulgaria, Planet pops и много други.


 

   още от Новини
   още от Арт