Хидроизолирайте с H PRO 200

06.08.2018 / 13:35 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Двукомпонентният еластичен продукт на „Кнауф България” е подходящ за бани, тераси, балкони и басейни.

 

До преди дни ни се струваше, че дъждът никога няма да спре и вероятно на доста от вас се е наложило да се борят с течове след продължителните валежи. Прогнозата за времето вече ни обещава по-малко дъжд и повече слънце, но хидроизолацията е от голямо значение целогодишно за комфорта на басейни, бани, тераси и балкони.

 

Всички се стараем да живеем в добросъседски отношения и затова не ни се иска на вратата ни да позвъни съсед, защото вода тече от тавана му. Ето защо е много важно да изберем качествена хидроизолация.

 

Освен водонепропускливост, друга важна характеристика на хидроизолацията е нейната еластичност. Често се получават пукнатини в зоната, където е монтиран сифонът. Също така може да има връзка на два различни материала с различна топлопроводимост, което неизбежно води до разтягане и свиване на материала. В тези случаи хидроизолацията трябва да издържи на този вид натоварване, т.е. тя трябва да е еластична. Това качество е от особено значение и когато става въпрос за външно приложение - тераси и балкони.

 

Кнауф България" ви предлага нов продукт, подходящ за бани, тераси, балкони и басейни. Това е двукомпонентна еластична хидроизолация H PRO 200. Този продукт се характеризира с отлична адхезия, водонепропускливост, изпитан под налягане от 15 m воден стълб. Притежава еластичност при нормална и много ниска температура. Продуктът е подложен на непрекъснат контрол на качеството съгласно стандарта EN 14891 и има CE маркировка.

 

Хидроизолирайте с H PRO 200

 

От ключово значение е техниката на полагане: дебелината на слоя и поставянето на хидроизолационна лента при връзка на две стени и стена-под.

 

Хидроизолирайте с H PRO 200

 

Хидроизолирайте с H PRO 200

 

Хидроизолирайте с H PRO 200

 

Хидроизолирайте с H PRO 200

 

За всички въпроси, свързани с правилното приложение на хидроизолацията, се обърнете към отдел „Мазилки" на Knauf на телефонен номер: 0700 300 03. За повече информация за полагане на материала вижте видеото:

 


 

   още от Новини
   още от Баня
   още от Градина