Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от вода

05.06.2019 / 11:36 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

DEKO professional HydroProtect покриват евростандарт EN 14891 и взаимодействат отлично с лепилата и шпакловките от серията.

 

Хидроизолациите са неделима част от изграждането на инфраструктурни обекти като водни кули, каптажи и резервоари с питейна вода. Те играят роля за антикарбонизационна и киселинна защита на транспортни съоръжения, тунели, мостове и други. Хидроизолирането на тераси, мокри помещения, басейни и основи на жилищните сгради удължава живота както на покритията и декоративните елементи, така и на структурните елементи и предотвратява необходимостта от чести и драстични ремонти.

 

 Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от вода

 

Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от водаDEKO professional HydroProtect Flex 

 

 

Високоеластичната двукомпонентна хидроизолация на циментова основа покрива структурни пукнатини до 1,5 мм при температури до -20°С.

 

След полагане DEKO professional HydroProtect Flex се превръща в еластична и сигурна хидроизолация, устойчива на хидростатично налягане до 1,5 bar (15 метра воден стълб) и с отлична устойчивост на UV лъчи.

 

Продуктът осигурява антикарбонизационна и киселинна защита за хоризонтални и вертикални бетонови повърхности.

 

 

Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от вода

 

Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от водаDEKO professional HydroProtect 

 

 

Двукомпонентната гъвкава хидроизолация на циментова основа покрива структурни пукнатини до 1,0 мм и устойчивост на хидростатично налягане до 1,5 bar (15 метра воден стълб).

 

Може да се полага на стари тераси, без да се разрушава съществуващата подова настилка (стари плочки, мозайка и други).

 

Отличава се с висока UV устойчивост и осигурява антикарбонизационна и киселинна защита за хоризонтални и вертикални бетонови повърхности.

 

 

Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от вода

 

Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от водаDEKO professional HydroProtect MONO

 

 

Еднокомпонентната хидроизолация на циментова основа се смесва само с вода и образува разтвор за нанасяне с четка, валяк или маламашка. След изсъхване оформя твърдо защитно покритие, което се превръща в неразделна част от бетоновите основи.

 

DEKO professional HydroProtect MONO е одобрен продукт за контакт с питейна вода. Той е устойчив на положително налягане на вода над 1,5 bar и отрицателно до 1 атмосфера, като реактивира кристализиращото си действие, за да се самовъзстанови при поява на нов източник на влага.

 

DEKO professional HydroProtect MONO е паропропусклив, с отлична адхезия към основата, за да осигури перманентна хидроизолация. Отговаря на изискванията на БДС EN 1504-2 и БДС EN 1504-9.

 

 

Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от вода

 

Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от водаDEKO professional Течна еднокомпонентна хидроизолационна мембрана

 

 

Междинен продукт между основата и финишния продукт за вътрешна и външна защита на вертикални или хоризонтални бетонни повърхности от действието на почвената влага, повърхностни или подпочвени води. Изключително непретенциозното нанасяне с валяк или четка го прави подходящ и за непрофесионална употреба, за защита на влажни помещения, басейни, сутерени и основи на сгради.

 

DEKO professional Течна еднокомпонентна хидроизолационна мембрана e ефективна хидроизолация на новостроящи се или стари зидове. Продуктът притежава  отлична атмосфероустойчивост - защитава повърхността от вредните атмосферни въздействия - вода, влага, температурни промени и др., както и висока паропропускливост, като създава микропорести покрития, осигуряващи "дишане" на стените.   

 

 

Хидроизолациите на „Оргахим“ осигуряват 100% защита от вода

 

Научете повече за хидроизолационните решенията с марка DEKO professional тук.

 

Повече за "Оргахим" АД и дейността на фирмата прочетете тук.


 

   още от Новини
   още от Баня
   още от Градина