Готова е програмата за фестивала за интериорен дизайн INSIDE

25.08.2017 / 10:58 - citybuildhome.bg
  свежо  

Тази година той ще се проведе в Берлин от 15 до 17 ноември. 

 

В рамките на фестивала за интериор INSIDE се планират лекции на основателите на Neri & Hu и One Plus Partnership, както и на Фабио Новембре. Вижте програмата тук.

 

Готова е програмата за фестивала за интериорен дизайн INSIDE

 

Вижте и шортлистата на финалистите за INSIDE Awards 2017 тук. Те се състезават в категориите Bars & Restaurants; Civic, Culture & Transport; Creative Re-Use; Display; Health & Education; Hotels; Offices; Residential; Retail. 

 

Успоредно с интериорния фестивал се провежда и World Architecture Festival - важно място за срещи на архитекти, производители и инвеститори от повече от 60 страни. Покрай многото награди, в това число премии за фотография и рисунка, фестивалът включва обширна серия лекции и дискусии на актуални теми. Тази година темата на срещата е Performance, което в дадения случай се разбира като "производителност" или "резултатност". Пред аудиторията ще говорят известни архитекти като Рафаел Виноли, Питър Кук, Сергей Чобан, Пиер де Мерон, Чарлз Дженкс, Едуард Франсоа, Ким Нилсен (3XN), Мануел Готран, Натали де Врис /MVRDV/ и много други.

 

Вижте финалистите за наградите WAF 2017 в категориите Completed Buildings и Future Projects тук.   

 

Готова е програмата за фестивала за интериорен дизайн INSIDE


 

   още от Новини
   още от Изложения