DEKO floor подови системи за подземни паркинги и гаражи

19.09.2019 / 12:22 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Покритията от „Оргахим“ са износоустойчиви, подходящи за различни условия, лесни за полагане и с опция за избор на цвят и постигне на противохлъзгащ ефект.

 

При изграждането на подземни паркинги и гаражи покритието и конструкцията на пода са подложени на различни климатични условия, сол (ползвана против обледяване на пътя през зимата), агресивна кал, моторни масла и др.  Ето защо основните изисквания към подовото покритие при изграждане на такива обекти са износоустойчивост, практичност при почистване, висока атмосферна, студо- и влагоустойчивост.

 

DEKO floor предлага широка гама продукти за подови настилки от синтетични смоли, успяваща да удовлетвори всички тях. Покритията са подходящи за най-различни условия - от лек трафик до тежки условия на експлоатация, лесни са за полагане, с възможност за избор на цвят по картел RAL, силно износоустойчиви и с опция за постигне на противохлъзгащ ефект.

 

DEKO floor подови системи за подземни паркинги и гаражи

 

Една от възможните системи (релефна дебелослойна с посипка от кварцов пясък), подходяща за изграждане на подово покритие за подземни паркинги и гаражи, включва следните продукти с марка DEKO floor:

 

- грунд: DEKO floor Primer RD;

- основно покритие: DEKO floor Universal + посипка от кварцов пясък (различната зърнометрия на пясъка определя степен на противохлъзгащ ефект на системата);

- финиш: DEKO floor Universal

 

За трета поредна година „Оргахим" АД участва в Пловдивския панаир, като представя серия от висококачествени продукти под бранда DEKO floor и декоративна подова настилка от естествен мрамор DEKO di marmo. Събитието ще се състои от 23 до 28 септември на щанд 6С1 в палата 6. Повече за видове системи DEKO floor, може да намерите тук.


 

   още от Новини