Фирма ще реализира проект на млад интериорен дизайнер

09.08.2017 / 10:25 - citybuildhome.bg
  свежо  

Конкурсът за интериорен проект и реализация на офисно пространство е насочен към дизайнери между 18 и 30-годишна възраст.

 

TELUS International Europe стартира конкурс за интериорен дизайнерски проект на част от офисното си пространство в София. С най-новата си инициатива компанията се стреми да обогати преживяването на служителите и посетителите си, чрез реализиране на съвременна и вдъхновяваща идея за комфортна работна среда. Основна цел на конкурса е да даде възможност за изява на млади архитекти и дизайнери, както и на студенти по архитектура и дизайн, които не нужно да имат професионален стаж и документи за правоспособност.  

 

Фирма ще реализира проект на млад интериорен дизайнер

 

Конкурсът ще се проведе в два етапа. В първия всички кандидати трябва да изпратят портфолио и контактна информация. Във втория петима от тях ще получат задание от TELUS за конкретното офис пространство, което ще подлежи на промяна. По време на този етап кандидатите ще трябва да изготвят и изпратят проект и остойностяване. Победителят ще има възможност да реализира своя проект до готовност за експлоатация на офисното пространство, за което ще получи възнаграждение. 

 

Всички подробности - тук.


 

   още от Новини
   още от Любопитно