Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериора

07.08.2017 / 11:24 - citybuildhome.bg
  свежо  

Независимо какъв е вашият стил, те несъмнено ще ви вдъхновят.

 

The Graduate /1967/. В този филм впечатляват стилните интериори от 60-те години: привлекателният дом на семейство Брадок, съвременното жилище на Робинсонови, култовите стаи на хотел The Taft.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериора

 

The Great Gatsby /1974/. Тези, които искат да добавят блясък към своето жилище, трябва да гледат филма. Всяка стая има неповторимо усещане за стил и отразява епохата на 20-те години.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериора

 

It's Complicated /2009/. На практика е невъзможно да се гледа филма, без да помечтаете за такава кухня или такава уютна дневна.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериора

 

Midnight in Paris /2011/. Действието се развива в различни времеви периоди и затова може да видите много сцени с интериори, които спират дъха. 

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораA Single Man /2009/. В този филм декорът е точно толкова важен, колкото и сюжета. Във всеки интериор е съживен стилът от 60-те години. 

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораBreakfast at Tiffany's /1961/. Тук важи принципа "малкото е повече", но всичко привлича погледа.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораThe Devil Wears Prada /2006/. Обърнете внимание на офиса на Миранда Прийстли, в който могат да се видят едни от най-красивите стени.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораDays of Summer /2009/. Спалнята на Самър е топла, приветлива, причудлива, но не и безвкусна. Любителите на цветове и текстури могат да вземат идеи. А тези, които предпочитат приглушената черно-беля цветова палитра, ще намерят вдъхновение в ергенската бърлога на Том.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораFather of the Bride /1991/. Домът прекрасно демонстрира стила шаби шик, но трансформиран съвременно.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораGone Girl /2014/. Филмът е сниман в тъмни тонове. Но вижте безупречната кухня...

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораChanel Coco & Igor Stravinsky /2009/. Филмът е идеален за любителите на черно-белата гама. Интериорите ви включват в работата на този знаменит тандем, а интересните тапети и графични форми оживяват визията.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораThe Royal Tenenbaums /2001/. Всеки филм на Андерсън е празник за очите, но тук има дизайнерско съвършенство. Всяка стая на семейството е с наситени цветове и неочакавни детайли.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораUnder the Tuscan Sun /2003/. Любителите на класическите италиански вили задължително трябва да гледат филма. Заслужава си да наблюдавате Френсис, която ремонтира своето ново жилище, за да получите много идеи за декорацията.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораBeetlejuice /1988/. Мрачни готически цветове и необичаен избор на мебели - домът демонстрира най-добрите черти на абсурдния дизайн.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораLe Fabuleux Destin d'Amélie Poulain /2001/. Тук ще намерите наситени цветове и много винтидж детайли. 

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериора2001: A Space Odyssey /1968/. На пръв поглед шедьовъра на Кубрик не изглежда вдъхновяващ за дизайнерски подвизи. Но в действителност във филма има много сцени с красиви интериори, от които ще се възхитят любителите на стила модерн и класика.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораThis Is Where I Leave You /2014/. Цялото действие се развива в къщата на Олтманови, затова на интериора е обърнато особено внимание. Макар сюжетната линия често да не е весела, умелото използване на цветове и текстури дава яркост и приветливост.

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериораEat, Pray, Love /2010/. Не само приключението на Елизабет Гилбърт повлича зрителите, но и екзотичените декори. 

 

Филми, които трябва да гледате преди да се заемете с интериора

 

Разбира се, това са само част от филмите, които могат да ви вдъхновят. Ако гледате внимателно, в много от тях ще откриете детайли именно за вас.


 

   още от Новини
   още от Любопитно