Естествени материи са водещ акцент на изложенията ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

18.03.2019 / 13:28 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

От 26 до 30 март над 450 световни бранда ще предложат последните иновации в сектора на мебелното производство, обзавеждане и дизайн.

 

Интериорът тази година е модерен и практичен. На международните изложения  ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ в Интер Експо Център ще участват над 190 компании от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Пакистан, Румъния, Турция и Украйна.

 

Естествени материи са водещ акцент на изложенията ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

 

Акцент върху естествените материи

 

Тенденцията през 2019 г. е да се използват естествени материали като кожи и дамаски от естествени влакна. За по-функционално използване на пространството са модулните мебели, които комбинират стандартизация и персонализиране. Клиентът е по-взискателен. Мека мебел с easy to clean технологии, непромокаеми или с висока устойчивост на драскане е визията на интериора в съвременния динамичен живот.

 

Тенденцията в мебелите може да се раздели на две течения - ниско бюджетни мебели и такива, удовлетворяващи и най-изтънчения и най-взискателния клиент. Това означа повече комфорт, повече функционалност и повече умни мебели.

 

Домът е офис и офисът е дом

 

На СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ всеки посетител може да открие мебел, подхождаща за неговия стил за дома, офиса, градината, хотела или ресторанта. Многообразието е голямо и предложенията варират от класически до скандинавски стил, подходящи за еклектичен, винтидж или индустриален интериор. Във всеки модел е вложена емоция, амбиция и изключителен дизайн. Какво ли може да има в едно дизайнерско бюро? Скрито отделение за кабели, led осветление, умни контакти, контакт в контакта. Домът е компактен и удобен.

 

Естествени материи са водещ акцент на изложенията ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

 

От кухнята към спалнята

 

Свежест и чар може да откриете и в кухнята - уникална мивка на три нива превръща ежедневната подготовка и сервиране на храната в удобно и приятно занимание. Мивките са от все по-високококачествени материали, предлагат уникален дизайн на отцедника и голям обем на коритото. Всичко е в името на по-голямо удобство. Дизайнерите ще открият лесно и стилно решение на проблема с недостатъчните контакти при проектирането на кухните, както и как могат да бъдат изключени всички уреди в дома само с един клик.

 

Тази година изложителите на СВЕТЪТ НА МЕБЛИТЕ предлагат голямо разнообразие от матраци. Освен ортопедична поддръжка, която да осигурява стабилност на тялото, матраците трябва да са с изключително нежна повърхност и усещане за безтегловност.

 

Естествени материи са водещ акцент на изложенията ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

 

Изключителна ефективност и перфектен дизайн

 

На ТЕХНОМЕБЕЛ се представят най-новите декори на плочи, плотове, плоскости, фолиа и кантове, мебелни фронтове, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители, аспиратори.

 

Индивидуалната обработка на различни материали става все по-важна. 5-осната   технология в съвременното производство гарантира безгранична креативност, като в същото време намалява разходите за първоначална инвестиция и последващи разходи за специални машини,  агрегати  и инструменти. Разнообразие от дървообработващи машини ще видят още посетителите.

 

Към дизайнерите е насочен и дискусионният форум „Разговори за дизайн", организиран от българската група за дизайн ЧЕРГА, а посетителите на изложенията могат да видят най-новите идеи на дизайнерите от ЧЕРГА, разположени на специално обособена зона.

 

В изложбените зали посетителите ще могат да разгледат и номинираните продукти в конкурс „Българска мебел на годината", както и да видят кои са призьорите за 2019 г., споделят организаторите Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост.

 

За бъдещите кадри на мебелния бранш е обособена зона „Панорама на българското образование", инициативата „Надпревара за знания" е насочена към студентите  и учениците от професионалните гимназии.

 

Достъпът до изложенията е с входни билети, покани или предварителна онлайн регистрация, а през последния ден входът е свободен.

 

Пълната информация и програма на изложенията ще откриете на: https://technomebel.bg/index.php/bg/

 

Вижте още тук.


 

   още от Новини
   още от Изложения