Енциклопедия на съвременния офис

20.06.2019 / 13:49 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Този онлайн наръчник ще ви представи методология за важните неща, на които пропускаме да обърнем внимание на работното място.

 

Добрият офис не е простият сбор от бюра, столове, компютри, софтуер и мрежа. Не е и достатъчно просто “да изглежда добре”. Има много други аспекти, които правят един офис добър. Ако често собствениците на компанията разсъждават за по-добра офисна среда, то и другите аспекти в бизнеса се движат добре и служителите са удовлетворени от работата си. Желанието за промяна е най-важната стъпка и важно условие за по-добър офис. Затова от iRchitect и ESCREO обединиха сили да разбият статуквото и да променят и подобрят лицето на модерния офис.

 

Енциклопедия на съвременния офис

 

От наръчника "Енциклопедия на съвременния офис" ще научите: Характеристики на модерния офис, Акустика, Осветеност, Ергономия, Зеленина, Разпределение на пространството, Стаи за почивка, Технологии, Прегради, Удобство, Дизайн и фирмена идентичност, Бандинг, Дизайн, Цветове, Гъвкавост.

 

Енциклопедия на съвременния офис

Наръчника може да свалите тук.

 

iRchitect е студио за интериорен дизайн с редица реализирани офисни проекти - от малки отворени офиси за стартъпи до огромни многоетажни офиси на установени корпорации. От студиото вярват, че дизайнът не е самоцел, а средство да живеем по-добре. Качественият интериорен дизайн, освен че изглежда добре, решава и функционални проблеми. В добре проектираният офис въздухът, цветовете, светлината, пространството, ергономията и акустиката се съюзяват, за да работим ефективно, да бъдем здрави и да се чувстваме добре.


ESCREO е покритие, което превръща стените на офиса в място за писане, рисуване и споделяне на идеи. Идеята е да се създадат максимално много места в офиса, където хората да имат възможност да визуализират идеите си спонтанно, свободно и лесно, както и да имат повече възможности да работят заедно. ESCREO е инструмент, който освобождава творческото мислене, като изгражда мост между него и физическата работна среда. Боята превръща всяко пасивно пространство в място за идеи, колективна работа, презентации и задачи.


 

   още от Новини
   още от Офис
   още от Любопитно