Дизайнерска дръжка „Komе“ със съосна розетка

20.11.2018 / 15:16 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Hörmann включи отличената с „iF Product Design Award“ дръжка в продуктовия си асортимент в сътрудничество с фирма Randi.

 

Дизайнерска дръжка „Komе“ със съосна розетка

 

С разширяването на асортимента от дръжки за врати компания Hörmann предоставя на архитекти, проектанти и партньори нова възможност за придаване на още по-голяма индивидуалност на вътрешните врати и преди всичко на противопожарните врати клас T30. Дръжката Komé се предлага с розетка в една равнина с платното и в комбинация с вратите без фалц гарантира абсолютно съосна цялостна визия.

 

Вратите от стомана и благородна стомана STS без фалц (мултифункционални и клас T30) и вратите от стомана и благородна стомана STU с дебел фалц (мултифункционални и клас T30) могат да се оборудват с дизайнерската дръжка Komé със съосна розетка. При комбиниране с платна без фалц това допринася за постигането на цялостна съосна визия. Съвместно с фирма Randi компания Hörmann включи в продуктовия си асортимент симетричната и изчистена дръжка, отличена с „iF Product Design Award". При този вид обков за врати на преден план изпъква не само висококачественият дизайн, но също и комфортът при използване, дължащ се на ергономичното оформление при същевременно спазване на изискванията за функционалност и противопожарна защита.

 

Дизайнерска дръжка „Komе“ със съосна розетка

 

Дръжката Komé се предлага също така с монтирана върху платното кръгла или овална розетка и различни повърхности, като например матова благородна стомана или също необработена благородна стомана или необработен месинг при запитване.

 

Дизайнерска дръжка „Komе“ със съосна розетка

 

Дизайнерска дръжка Komé в детайли:

 

Дизайн: D-810 (1073) и D-830 (1079)

 

Изпълнение: дизайнерска дръжка с розетка, съосно разположена в платното

 

Максимални размери: без ограничения в размерите на платното

 

Предлага се за: всички врати от стомана и благородна стомана STS/STU, които се монтират в зидария, бетон, газобетон, преградни стени и облицовани стоманени подпори

 

Допусната за: мултифункционална врата STS/STU MZ, пожароустойчива врата STS/STU T30

 

Монтаж: в една равнина с платното

 

Материал: благородна стомана

 

Повърхности: матови с ефект "четка"

 

Лагери: плъзгащи лагери (OGL)

 

Патрон: секретен патрон, объл патрон

 

Други изпълнения: дръжка Komé със съосна розетка за стоманена мултифункционална врата STS/STU; като дръжка с паник функция съгласно EN179 с дизайн D-830 (1079).

 

Освен това дръжките Komé с монтирана върху платното кръгла или овална розетка се предлагат за пожароустойчиви и димозащитни елементи от тръбна рамка, мултифункционални врати OD, врати с определени функции и дървени интериорни врати; с повърхност матова благородна стомана; при запитване също и с повърхност необработена благородна стомана или необработен месинг, полирана благородна стомана или полиран месинг, както и с покритие PVD.


 

   още от Новини