Дизайн на сладките сънища

10.01.2011 / 11:08 - citybuildhome.bg
  свежо  

Желанието на собствениците на това приветливо и просторно пространство с размери 18 кв.м, разположено на втория етаж на еднофамилна къща в полите на Витоша, е било да разполагат с комфортно помещение за почивка, и дрешник, отделен от него с интериорна врата, научи репортер на citybuildhome.bg.

 

Дизайн на сладките сънища
Това е дало прекрасна възможност на дизайнерката Яна Мечкарова от Кала дизайн да развихри фантазията и професионализма си, и да създаде за тях спалнята на мечтите им, знаейки отлично, че тази стая е най-подходящото място да избягаш от безкрайните проблеми в забързаното ежедневие, да бъдеш малко по-романтичен, по-освободен...
Дизайн на сладките сънища
Така се е родила идеята за елементите по окачения таван, които наподобяват витраж. Вечер тази композиция от цветно стъкло се осветявя от скритото осветление над нея и придава неповторимост, и нежна загадъчност на интериора.
Дизайн на сладките сънища
Той е акцентът в помещението, който е ефектно допълнен от високата тапицирана с естествена кожа табла със съвсем лек намек за класическа мебел. Пред просторното двойно легло е разположена кожена пейка, която подсилва усещането за романтика.
Дизайн на сладките сънища
Цветът на стените е подбран в унисон с гледката отвън, с цел да внася в стаята усещане за свежестта и прохладата на боровата горичка, заобикаляща къщата. Подът е покрит с ламиниран паркет от най-висок клас, който да отговори на изискванията на обитателите за висока износоустойчивост и комфорт.


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти