Дизайн на детска стая

10.04.2018 / 11:18 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Обучението е с изключителна практическа насоченост към овладяване на най-новите похвати, техники и тенденции в интериорен дизайн на детски стаи.

 

Дизайн на детска стаяДетската стая е нещо повече от място за пакости, игри и сън. Тя има няколко функционални зони: трябва да е и място за игра, учене, отдих и спокойствие. Различните мебели и форми имат различен ефект върху средата и върху личността. Цветовете влияят изключително много на настроението и на поведението.

 

Обучението по дизайн на детска стая е едносеместриално. Курсът е подходящ както за хора с познания в областта на интериорния дизайн, така и за всички други, които желаят да уловят тънкостите при правилното, функционалното и красивото обзавеждане на стаи за малки и големи малчугани. По време на обучението ще уловите тенденциите в обзавеждането и интериора за деца, ще изготвяте предпроектни проучвания и ще реализирате идеен проект. Ще работите с програмата AutoCad, чрез която ще изготвите планова схема на разпределението на мебелировката. В края на обучението курсистите ще разполагат с всички необходими чертежи и детайли за реализацията на един интериорен проект. Всеки ще е преминал през всички фази на реалната проектантска среда, ще се е сблъскал с проблемите и подводните камъни по време на разработването на идейния проект.


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти