Девет есенни спални

10.10.2019 / 13:45 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Дойде сезонът, който ни приветства да се приберем в перфектното и особено уютно пространство - спалнята.

 

Да гледаме филм, да разказваме истории, да прочетем хубава книга или да изпием първото си кафе. За да ви помогнем да влезете в духа на тази романтика, от Unique Estates са подбрали девет мечтани спални, в които ще се влюбите:

„Бохо" докосване

 

Трансформирайте спалнята с калъфи в есенни нюанси. Заложете на принта и комбинацията между есенни листа и златисти елементи, за да завършите мечтаното пространство. Удобният матрак е неотменна част от хармонията и комфорта.

 

Уют в нежни цветове

 

Пепелните розови нюанси са супер модерни през този сезон. Смесени с други меки цветове придават спокойствие и усещане за пространството в спалнята.

 

Розово докосване

 

Изберете розовото като идеалния нюанс за калифорнийска спалня и добавете розови акценти навсякъде около леглото. Усещането е за лекота, нежност и свобода.

 

Ретро

 

Ретро спалнята винаги ви осигурява спойствие. Нужен е подходящ ретро тапет или отпечатани ретро възглавници за вдъхновение. Украсете с роматични свещи.

 

Аристократизъм

 

Изберете винтидж мебели. Добавете кадифени възглавници и мек килим. Огледалото в тежка златна рамка ще завърши пространството.

 

Есенни нюанси

 

Този сезон земните тонове и цветовата схема, вдъхновена от седемдесетте години, са супер популярни и изглеждат прекрасно. Добавете рамкирани снимки.

 

Светлина

 

Направете спалнята вълшебна с мека светлина, свещи, ламперии от ратан. Декорирайте с естествените природни материали.


Минимализъм

 

За всички любители на минимализма, изчистената изцяло бяла спалня е перфектен вариант. Използвайте сиви декорации, възглавници и килими. Може да добавите черни акценти в стаята.

 

Зелено

 

Изумруденото зелено все още е много популярен нюанс и е просто идеално за есенния сезон. Освен това е доста универсално - кара ви да мислите за природата, но също върви чудесно с тъмни нюанси, кафяви и златисти елементи.

 

Девет есенни спални

 

Девет есенни спални

 

Девет есенни спални

 

Девет есенни спални

 

Девет есенни спални

 

Девет есенни спални

 

Девет есенни спални

 

Девет есенни спални

 

Девет есенни спални

 

Източник: ues.bg


 

   още от Новини
   още от Любопитно