Декоративни и екзотични растения завземат „Цветна есен 2017“

13.10.2017 / 13:48 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Изложбата ще се проведе от 18 до 22 октомври в Международен панаир Пловдив, за да покаже новости от флористиката, озеленяването и овощарството.

 

Професионалистите и любителите градинари ще намерят разнообразни предложения за зеления дизайн на дома и вилата, на хотели и заведения. В синхрон с актуалните тенденции изложителите предлагат повече екзотични и декоративни цветя, храсти, дръвчета. Те са предпочитани от потребителите, тъй като внасят атрактивни акценти в интериора и екстериора. Така се променя тенденцията от миналата година, когато новостите бяха предимно в областта на овощарството, и фокусът на изложбата се измества от полето към града.

 

Декоративни и екзотични растения завземат „Цветна есен 2017“

 

На „Цветна есен 2017“ няма да липсват и традиционни растения. Участниците отново ще покажат голямо разнообразие от разсади, семена, луковици, овошки, препарати за растителна защита и изкуствени торове, инструменти и оборудване за градинарството, специализирана литература. Ще има щандове с ръчно изработени сувенири, съдове и украса, керамични саксии и кашпи, артпредмети за декорация.

 

Изложителите предоставят всичко необходимо за осъществяване на оригинални идеи за озеленяване. Посетителите ще се запознаят с модните тенденции във флористиката и зеления дизайн, ще получат консултации от експерти. Щандове са разположени пред палата 6 и може да бъдат посетени от 9 до 18 ч., а в неделя – до 16 часа.


 

   още от Новини
   още от Градина