Декоративна коркова стена с 3D ефект

18.02.2020 / 11:27 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Тя е практично решение, ако в допълнение към уникалната декорация искате да постигнете звуко- и топлоизолация. 

 

Коркът е лек, непроницаем за течности и газове, химически и биологически устойчив, има топлоизолационни, акустични и антивибриращи свойства, трудно изгаря, притежава еластичност и способност за компресия, антистатик е, дълготраен е, лесно се обработва, безвреден е и използването му не вреди на околната среда.

 

Корковите стени се вписват перфектно като уникална декорация за домове, офиси, ресторанти и магазини. Тези стенни покрития са добро решение в помещения, изложени на шум и мръсотия. Коркова стена е лека и практична, а може да я използвате и като коркова дъска, където можете да окачите плакати и да монтирате снимки.

 

Декоративната коркова стена 3D Stripe & Line е уникален пример за оригинален и минималистичен дизайн. Направени внимателно и прецизно, плочите от естествен корк могат да се използват добре във всички интериори. Те ще добавят уникален характер, уют и изтънченост на всеки проект. Благодарение на добре обмислената форма корковите плочи могат да бъдат подредени в посока, която създава симетрични шарки или обратно, създавайки уникални композиции.

 

Декоративна коркова стена с 3D ефект

 

Декоративните коркови стени ще може да видите на Архитектурно-строителната седмица от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център в София.


 

   още от Новини
   още от Любопитно
   още от Изложения