Coconut

14.07.2020 / 11:21 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Простота и функционалност на пространството са основата в този апартамент в Киев по проект на студио Artpartner.

 

Апартаментът има гледка към река Днепър и десния бряг на столицата на Украйна, а собственикът е фотограф и, влизайки в дома си, й е необходима почивка за очите и чистота на пространството. Бялото е начало и основа за целия интериор.

 

Coconut

 

Прозорецът на две нива и атриума са важна част от пространството и архитектите са избягали от пъстър дизайн в полза на сдържан минимализъм с акцент върху формите, а не върху цветовете. Кухнята е максимално интегрирана в дневната не само заради белия цвят, но и заради отсъствието на обичайните стенни шкафове, от които не могат да се откажат повечето клиенти. Работната зона е подчертана с подсветка и остров от масивен дъб. 

 

Coconut

 

Coconut

 

Coconut

 

Coconut

 

Красив акцент в апартамента е стълбата, която води към зоната на спалнята, изпълнена в същата стилистика като основното пространство. Там пък чудесен момент е свободно стоящата вана във формата на чаша до прозореца, която дава усещането за релакс.

 

Coconut

 

Coconut

 

Coconut

 

От спалнята се влиза в неголяма, но не по-малко стилна гардеробна.

 

Coconut

 

„Смятаме, че 70% от успеха на реализацията на проекта зависи от възложителя, а на нас ни провървя с клиента, която ни се довери и това позволи да реализираме всичко съгласно визуализациите и дизайна на проекта", казват от студио Artpartner.


 

   още от Новини
   още от Интериорни проекти