Български дизайн на Salone del Mobile 2017 – една сбъдната мечта

24.03.2017 / 13:44 - citybuildhome.bg
  свежо  

В началото на април ЧЕРГА ще представи последните си продукти в специалната част за млади дизайнери - Salone Satellite.

 

Тази година събитието чества своята 20 годишнина като част от най-голямото световно изложение за мебели, като вече е утвърдена платформа за представяне на изгряващи звезди в сферата на продуктовия дизайн - производители и предприемачи от цял свят идват именно тук за да открият нови таланти и продукти.

 

Това е първата Българска група за дизайн на Salone Satellite. Мястото винаги е било зона за представяне и изява на млади дизайнери, идващи от страни по целия свят - там вече са участвали над 100 000 дизайнера. Иновациите, разнообразието и свежите идеи правят Salone Satellite привлекателна точка за журналисти, производители, инвеститори и гости. Продуктите, често показани като концепции и прототипи, много често получават златния си шанс за реализация и производство сред най-големите производители на мебели и аксесоари.

 

Български дизайн на Salone del Mobile 2017 – една сбъдната мечта

 

ЧЕРГА кани всички ценители на добрия дизайн да посетят щанд им от 4 до 9 април - в павилион 22-24 Salone Satellite, щанд B3 в изложбения център Rho Fiera, Милано. Всички, които нямат път към Италия в този период, ще могат да се докоснат до колекцията от български дизайнерски продукти по време на изложението Светът на Мебелите в Интер Експо Център-София от 24 до 28 април. Там групата ще представи и новия продуктов каталог на Черга за 2017г. с налични продукти за поръчка.


 

   още от Новини
   още от Арт
   още от Изложения