Good News from Brazil

16.06.2017 / 16:12 - citybuildhome.bg
  свежо  

Това е името на експозицията на бразилския бранд Sollos. Сега добрите новини от Бразилия са тук и се чувстват прекрасно в СКЛАДА.

 

Good News from Brazil

 

От студиото за интериорен дизайн, мебели и обзавеждане и пространство за градска култура и дизайн - СКЛАДА, споделят няколко причини да харесват продуктите на Sollos:

 

1. Бразилският дизайн бяга на собствена писта срещу актуалните трендове с техните експериментални практики и създава чиста автентична визия, безпогрешно бразилска и в същото време непреходна и глобална. 

 

2. Мебелите и аксесоарите на SOLLOS интегрират по уникален начин елегантност и новаторство, простота и перфектност на формата в един традиционен материал като дървото. 

 

3. Изпълняват функцията си с мълчаливо, хармонично присъствие - било то поетично или прозаично, установявайки собствена връзка с различни култури, без да губят идентичността си

 

4. Вярваме във философията на бранда, според която „Красотата е въпрос на пропорции и има способността да пътува във времето и да остава винаги елегантна... Продуктите са като думите - една дава смисъл на следващата и заедно създават текст, който изразява кои сме, каква е нашата същност, какво мислим, как виждаме света, как интерпретираме нещата".

 

5. Вярваме в автентичността на дизайна и в нуждата на съвременния човек да бъде обкръжен от истински комфорт. В меките линии, в извивките на дървото и в детайлите на мебелите може да бъде прочетена цялата лекота и непретенциозна красота на битието, на съществуването като цяло.

 

 


 

   още от Новини
   още от Дневна
   още от Видео
   още от Кухня