Бранд идентичност на Viero: лекция на Елиа Недков

13.04.2018 / 10:06 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Събитието е днес от 18:30 часа в Generator.

 

Бранд идентичност на Viero: лекция на Елиа Недков

 

За лекцията

 

Лекцията проследява дългогодишната работа на Елиа Недков като арт директор на една от най-големите италиански фирми за архитектурни повърхности - Viero Paints, и отговоря на въпроса как се изгражда цялостната корпоративна идентичност на бранд в сферата на дизайна и архитектурата.

 

Теми

 

Основният фундамент за изграждането на бранд, това е идеята - концепцията, която се реализира чрез всичко, свързано с него. Ще се говори за различните инструменти, с които си служи арт директора - от създаването на идеята за бранд идентичност - философия, мисия, ценности, през визуални език - корпоративни цветове, лого, типография, фотографии, до архитектурно планиране на пространства и дизайн на комуникационните материали.

 

За лектора

 

Елиа Недков е архитект и дизайнер с международен опит, който се занимава с дизайн и арт дирекция. В работата си съчетава различни сфери като мода, продуктов и графичен дизайн, фотография. Арт директор е на големи италиански компаннии като Viero, Rapsel, Alulife, Culti. Участва и създава множество артистични проекти, в които ясно се открояват теми като - минимализъм, изчистена естетика и форма, търсене на колаборация между различни сфери на изкуството.

 

Модератор: Studio Komplekt

ВХОД: свободен


 

   още от Новини