Банков интериор ще покаже една нестандартна изложба

18.07.2018 / 11:21 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Дизайн, бижута, текстил и керамични обекти ще трансформират иначе „стерилната“ локация на един морски банков офис в изложбено пространство.

 

На 20 юли в 18:30 часа ПРОТОТИП ще отвори вратите на офис на Societe Generale Експресбанк на ул. "Преслав" № 69 във Варна, за да покаже една нестандартна изложба. Възприеманото като строго и огрaничаващо офис пространство ще стане изненадващо място за изкуство по време на Pop-Up изложбата “Мутант: Втора природа за материал, форма, тема”.На събитието ще видите творби на 13 млади и утвърдени български автори: Нева Балникова, Силвия Чанева, Stampa, Женя Адамова, Артелие и Николета Носовска, Николай Сардамов, Tochka & Tochka, Цеца Георгиева, Капка Кънева, Евгениа Илкова, Надежда Петрова, Благовеста Кенова и Eмилия Eмилева.

 

Банков интериор ще покаже една нестандартна изложба

 

Авторската селекция и подредбата на изложбата е поверена на кураторите от Studio Komplekt (Бояна Гяурова и Адриана Андреева), които са с дългогодишен опит в сферата на дизайна и съвременното изкуство. Основен принос за преобразяването на банковия интериор има Eва Вентова - утвърден сценограф с ярък подход при специалните пространствени оформления.

 

Следете новини и представяне на всички автори на www.prototype.bg!


 

   още от Новини
   още от Арт