АТРИАТЕРМИКА - идеалното решение на проблемите с конденза и мухъла

07.03.2018 / 14:09 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Термобоята на италианската фирма АТРИА е предпочитана заради отличното й качество, икономичност и лекота на полагане.

 

АТРИАТЕРМИКА - идеалното решение на проблемите с конденза и мухъла

 

Кондензирането на влага в помещенията е голям проблем, с който се сблъскваме всички. Кондензът е и основната причина за развитие на мухъл. Едно ефикасно и дълготрайно решение на проблема е използването на специално разработената антикондензна термобоя АТРИАТЕРМИКА.

 

АТРИАТЕРМИКА - идеалното решение на проблемите с конденза и мухъла

 

АТРИАТЕРМИКА е продукт, съдържащ керамични микросфери, които след изсъхване на боята образуват тънка, но ефикасна термична бариера. Тя прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението и по този начин предотвратява конденза.

 

АТРИАТЕРМИКА допринася за топлинен конфорт в помещенията, който се дължи на факта, че боята способства за по-доброто вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха близо до тавана от 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, боядисано с АТРИАТЕРМИКА, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 20°С.

 

На трето, но не на последно място, е ДОКАЗАНОТО НАМАЛЕНИЕ НА РАЗХОДИТЕ НА ЕНЕРГИЯ ЗА ОТОПЛЕНИЕ С 20%. При нанасяне върху вътрешни стени и тавани на помещения АТРИАТЕРМИКА играе ролята на терморефлектор и води до икономия на енергия над 20% в сравнение с използваните традиционни бои. Тези стойности са установени експериментално при направените тестове в акредитирана лаборатория в Италия.

 

Освен всичко това, боята е устойчива на многократно миене и почистване.

 

АТРИАТЕРМИКА - идеалното решение на проблемите с конденза и мухъла

 

АТРИАТЕРМИКА се предлага в изключително широка гама от цветове – над 2 300, като по този начин дава възможност за реализиране на многообразни интериорни решения. Покривността й е 3 кв.м/л в три слоя.

 

Преди да пристъпите към боядисване, трябва да отстраните мухъла. За тази цел се препоръчва да използвате специалния препарат КЕММУФА, който унищожава както мухъла, така и спорите му. Продуктът е биоразградим, безопасен за здравето и не съдържа фенилживачни съединения.

 

За повече информация:

 

АТРИ ЕООД

София, ул. “Проф. Беньо Цонев” 2 (ъгъла с бул. "Ботевградско шосе"), партер

02/962 55 38, 0888 477 970

atri@abv.bg, info@atribg.com

www.atribg.com


 

   още от Новини