Фън шуй за архитекти и интериорни дизайнери

10.08.2018 / 10:53 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Лекцията на 20 септември е организирана от Design lab.

 

Събитието за архитекти и дизайнери е съвмество с Академията по Фън Шуй.

 

Фън шуй за архитекти и интериорни дизайнери

 

Ако сте запознати с Фън Шуй, тогава вероятно знаете, че това е едновременно изкуство и наука, създадено в древен Китай. “Фън” означава вятър, а “шуй” означава вода. Задачата на Фън Шуй е да усили благоприятните въздействия и да премахне или неутрализира неблагоприятните с помощта на различни организационни и дизайнерски похвати. Учението за Фън Шуй подредбата на външното и вътрешното пространство е просъществувало векове наред, а влиянието му върху живота на хората е безспорно.

 

Има много аспекти, които играят роля при оформяне на интериора и пространството с Фън Шуй. Дори основни познания в материята могат да бъдат много полезни, когато искаме едно пространство да бъде благоприятно за своите обитатели.

 

На лекцията ще имате възможност: да опознаете базовите принципи в учението; да получите информация за постигне баланс в пространството; да разберете как да се оптимизира работният процес; да получите отговор на въпроса как да се позициониратат елементите в отделните помещения и т.н. Продължителността на лекцията е 60 минути, а лектор е Цветозар Мръвков - Фън Шуй експерт, експерт по радиестезия и енерготерапевт.

 

КЪДЕ: Design Lab., София, бул. “Климент Охридски" 150

КОГА: 20.09.2018 г. | 19:00ч.

Лекцията е БЕЗПЛАТНА, но със задължителна предварителна регистрация.

Местата са ограничени!

Запишете се тук: office@design-lab.bg, +359 889 401 110


 

   още от Новини
   още от Любопитно