До 3 април е регистрацията за участие в We Art Water Film Festival

06.03.2018 / 14:48 - CityBuildHOME.bg
  свежо  

Наградният фонд в четвъртото издание на фестивала, организиран от фондация We Are Water на Roca, е 10 000 евро.

 

Филмовият фестивал We Art Water стартира в края на 2018 г. с представяне на журито на събитие в рамките на 65-ия международен филмов фестивал в Сан Себастиан. С успеха на предходните три издания We Art Water Film Festival се утвърди като еталон за разпространяване на информация в световен мащаб и повишаване осведомеността на населението по проблемите на водите и канализацията чрез филмовото изкуство.

 

До 3 април е регистрацията за участие в We Art Water Film Festival

 

Регистрацията и подаването на конкурсните творби приключва на 3 април. В конкурса може да участва всеки с авторска творба до 3 минути, отговаряща на условията на We Art Water Film Festival. Няма такса за участие. Регистрацията е по интернет, на официалната страница на конкурса www.weartwaterfestival.org.

 

Наградният фонд на четвъртото издание на международния конкурс за късометражно кино We Art Water Film Festival е 10 000 евро. Конкурсните категории са три: микро-фантастика, микро-документалистика и микро-анимация. Участниците във всяка категория се състезават за награда от 3 000 евро. Всички конкурсни творби участват за награда от 1 000 евро за Най-популярен късометражен филм, която се определя от публиката чрез онлайн гласуване.

 

Цялата информация и условията на международния конкурс за късометражно кино We Art Water са публикувани на официалния уебсайт www.weartwaterfestival.org.


 

   още от Новини
   още от Арт